سلام بر بهاران (بهار طبیعت و بهار قرآن)
و سلام بر مدیران، مربیان و متربیان
مراکز و مؤسسات قرآنی
عظمت رمضان به چیست؟ به روزه است یا به قرآن؟ خدا میگوید «شهر رمضان الذی انزل فیه القرآن». در تعریف ماه رمضان میگویند: ماهی که در آن قرآن نازل شد، نمیگویند ماهی که در آن روزه واجب شد.
ما یک سری تحصیلکرده داریم از دیپلم تا دکتر که قرآن بلد نیستند بخواندند. مثل ماشینی که موتورش هوا گرفته است و باید آن را هول داد. ماه رمضان فرصتی است و همه جا و در حرمهای مختلف ترتیلخوانی هست و رسانهها هم پخش میکنند، از این فرصت استفاده کنید و قرآن بخوانید.
پیامبر (ص) روز قیامت شکایت میکند که امت من قرآن را رها کردند. شکایت برای آینده است، اما قرآن میگوید: پیامبر شکایت کرد و نمیگوید: پیامبر شکایت خواهد کرد، این به این دلیل است که این شکایت قطعی است. عجیب است که در روز قیامت پیامبر (ص) نمیگوید: اهل بیت من را کشتند و نمیگوید دخترم را شهید کردند، یا فرزندانم را مظلومانه شهید کردند، میگوید قرآن را ترک کردند، پیداست که سوزی که پیامبر از مهجوریت قرآن دارد از شهادت امام حسین (ع) ندارد.
ماه رمضان فرصتی است برای اینکه به قرآن برگردیم، اول درست خوانیم، بعد با ترجمه آن آشنا شویم، بعد با مفاهیم و تفسیر آن آشنا شویم. قرآن عالم ربانی را علمای قرآنی میداند. اگر دائماً مؤمن قرآن را یاد بگیرد و یاد دهد عالم ربانی است.
ماه رمضان فرصت خوبی برای روشن شدن این چراغ است و این را باید به جریان تبدیل کنیم.
برپایی محافل قرآن در منازل را جدی بگیریم و همچنین تشکیل کانونهای قرآنی در بلوکهای مسکونی را چنانچه در بلوکهای مسکونی پرچم قرآن زده شود در مردم تأثیرگذار است، قرآن را به منازل ببرید نه اینکه بر طاقچه بگذارید، همچنین مؤسسات و مراکز قرآنی نباید تنها تشخص تابلویی در جایی پیدا کنند، بلکه به محلات بروید. کسانی که توان تدریس تفسیر دارند تفسیر را وارد حوزه شبکه های پیام رسان نمایند، اهل منبر نیمی از سخنرانی مجازی خود را به بیان آیات قرآن اختصاص دهند.
#امسال_عید_میهمان_هستیم
#احترام_میزبان_را_نگه_داریم
#مساجد_کانون_نورانی_محلات
#فصل_بندگی
#محله_همدل
#حماسه_هیئت