♨️دیدار حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با مراجع تقلید و علما
🔹سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور منتخب که امروز به قم سفر کرده، با شماری از مراجع و علما دیدار و گفت وگو کرد.
🔹 وی پس از زیارت حرم کریمه اهل بیت(ع) به دیدار مراجع تقلید رفت و پای سخنان و توصیه های مراجع تقلید نشست.
🔻دیدار با دیگر علما و شرکت در جلسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم که عصر امروز برگزار می شود، از دیگر برنامه های سفر یک روزه رییس جمهور منتخب به قم است.
🔻با مردم باشید و حقوق آنها را احیا کنید
🔻حضرت آیت الله نوری همدانی در دیدار رئیس جمهور منتخب:
🔻شما متواضع، مردمی و شناخته شده هستید، انتخاب شما از سوی مردم به خاطر این صورت گرفت که پرچم یک حرکت را به دست گرفته اید تا با آن عدالت و حق را حاکم کنید.
🔻امیرمؤمنان(ع) به مالک اشتر می فرمایند «با مردم باشید و میان مردم بروید و به مشکلات آنان پی برده و آن را حل کنید»، شما هم باید از این سخنان الهام بگیرید، با مردم باشید و احیای حق کنید.
🔻امروز مردم با مشکلاتی همچون اقتصادی، معیشتی، بیکاری و گرانی رو به رو هستند، باید دولت جدید این مشکلات را درجه بندی کرده و معیشت مردم را اولویت قرار دهد.
🔻باید گشایش هایی در زندگی مردم صورت دهیم که احساس کنند شرایط متفاوت شده است
✅حجت الاسلام والمسلمین در دیدار با حضرت آیت الله نوری همدانی:
🔹 بدون تردید دولت نیازمند همراهی همه مردم است، عنوان دولت را دولت مردمی گذاشتیم حضور و همکاری همه مردم موثر است رهنمودهای مراجع می تواند برای آینده دولت بسیار تأثیرگذار باشد مردم هم نگاهشان به مراجع و بزرگان خود است.
🔹 مردم امروز به شدت مشکل معیشتی و کسب و کار دارند، مشکلات مختلفی که زندگی مردم را احاطه کرده مردم بسیار صبور هستند که نسبت به مسائل انقلاب، مقاومت و پایداری می کنند، مردم در این انتخابات با لطفی که داشتند، حقی برای خودشان و تکلیفی برای ما ایجاد کردند که امیدواریم به عنوان یک طلبه خدمتگزار بتوانیم گشایش هایی در زندگی مردم صورت دهیم که احساس کنند شرایط متفاوت شده است.
🔻حضرت آیت الله علوی گرگانی در این دیدار با تبریک انتخاب وی به ریاست جمهوری اظهار داشت: ملت ایران امروز، شرایط اقتصادی مناسبی ندارند و امید است در دوره شما مشکلات تا جایی که ممکن است کاسته و برطرف شود.
•|🇮🇷
@atsh_b_ekhtyar 🇮🇷|•