دیدار با دادستان و رئیس دادگستری به مناسبت هفته قوه قضائیه در رودبار
گروه استان ها- گیلان - فرمانده انتظامی شهرستان رودبار به همراه جمعی از مسئولان انتظامی به مناسبت هفته قوه قضائیه با دادستان و رئیس دادگستری شهرستان دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری پليس، سرهنگ " عیسی روشن قلب" در این دیدار که به مناسبت گرامیداشت هفته قوه قضائیه در دفتر کار دادستان و رئیس دادگستری شهرستان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید آیت الله دکتر بهشتی و یارانش و تبريك هفته قوه قضائيه از زحمات مقامات قضائی در همكاري با فرماندهي انتظامي شهرستان تقدير و تشكر کرد.
وی گفت: هفته قوه قضائیه فرصت مغتنمی برای تکریم و تقدیر از تلاش ها و زحمات صادقانه قشر خدوم و متعهد دستگاه قضائی است.
سرهنگ روشن قلب" اظهار داشت: پليس و دستگاه قضايي لازم و ملزوم يکديگر در توليد امنيت هستند و هر اندازه این دو ارگان با هم تعامل داشته باشند به همین میزان موجبات رضایتمندی مردم فراهم شده و مجرمان احساس خطر کرده و بزه دیده گان به حق وحقوق قانونی خود خواهند رسید.
در ادامه دادستان و رئیس دادگستري شهرستان نیز ضمن تقدير و تشكر از حضور فرمانده انتظامي و مسئولان انتظامی شهرستان، از تلاش های نيروی انتظامی در راستای برقراري نظم و امنيت مطلوب در شهرستان تقدیر و تشکر کردند .
🗣پایگاه خبری آوای جنگل نیوز
https://eitaa.com/avayejangalnews