فعلاً همه سرگرم کرونا هستیم اما...
❌ اینترنت 5G، به شدت سلامت انسانها را تهدید میکند!
💠 دانشمندان بسیاری در جهان به تازگی برگ جدیدی از توسعه نسل پنجم اینترنت همراه را رو کردهاند و آن نیز خطراتی است که برای سلامتی انسان و حیوانات بوجود میآورد.
⭕ در یک سال اخیر تلاش اپراتورهای مخابراتی و غول های تکنولوژی برای توسعه فناوری شبکه اینترنت 5G شدت گرفته و هریک از آنها در تلاشند تا با همکاری شرکتهای مخابراتی مناطق مختلف جهان وارد همکاری و مذاکره شوند.
⭕ این در حالیست که به تازگی گزارشهای متعددی از سوی جامعه بین المللی و دانشمندان فعال در حوزه فناوری منتشر شده است که به طور مفصل به مضرات راه اندازی نسل پنجم اینترنت همراه پرداختهاند.
🔻 در این گزارش آنها خاطرنشان کردهاند که تکنولوژی 5G از بخشی از طیف رادیویی به نام امواج میلیمتری استفاده میکند که این امواج ویژگیهای منحصربفردی دارند که یکی از آنها فرکانس بالای آنهاست.
🔻 این امواج به منظور انتقال اطلاعات با حجم بالا و سرعتی بسیار زیاد، باید فرکانس بالایی نیز داشته باشند. اما این در حالی است که این نوع از امواج یکپارچگی خود را در فاصله های طولانی از دست داده و از اجسام جامد به خوبی عبور نمیکنند.
🔻 به همین خاطر برای جبران برد کوتاه و طول موج پایین این امواج میلیمتری، بر روی تمامی دستگاههای الکترونیکی و ابزارهای موردنظر حتی چراغ های راهنمایی و رانندگی و چراغ های خیابانی نیز باید هزاران برج کوچک مخابراتی نصب شود تا در انتقال و جابجایی این امواج تداخلی ایجاد نشود.
🔻 تعداد زیاد این برج های کوچک مخابراتی در سطح شهر است که موجب نگرانی دانشمندان فعال در حوزه فناوری، پزشکی و محیط زیست شده است و موجب شده که دولت ها و شرکت های مخابراتی در توسعه این فناوری به تردید بیفتند.
🔴 از خطرات و تهدیداتی که این امواج برای سلامتی انسان، حیوان و محیط زیست ایجاد می کند، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. افزایش رشد و تکثیر سلولی
۲. افزایش احتمال ابتلا به سرطان
۳. آسیب های ژنتیکی
۴. تغییرات منفی در سیستم تولیدمثل
۵. اختلالات یادگیری و مشکلات ذهنی
۶. اختلالات عصبی و مغزی
۷. تاثیرات منفی بر محیط زیست
⭕ در این گزارشها بیش از ۱۸۰ نفر از دانشمندان از بیش از ۳۵ کشور جهان این اطلاعات را تایید کرده و ۲۳۰ نفر از دانشمندان و محققان ارشد تحقیقاتی در بهترین دانشگاههای جهان نیز از جامعه بین المللی درخواست کردهاند که در توسعه این فناوری تجدیدنظر کنند.
❌ با این اوصاف، بسیاری از غول های تکنولوژی همچنان به دنبال توسعه فناوری مذکور هستند چراکه آنها بدین ترتیب قادر خواهند بود به توسعه اینترنت اشیا، هوش مصنوعی، رایانش ابری و خدمات کلاد و همچنین ارائه محصولات جدیدی که از این فناوری پشتیبانی می کند، بپردازند و این امر کاربران، دولت ها و شهروندان را مجبورخواهد کرد به منظور پا به پا حرکت کردن با سایر جهان و انجام فعالیت های موردنیاز خود، از این محصولات و فناوری پشتیبانی کنند.
منبع: ایسنا
💚
@teb114_ir
#کد8 #بصیرت_سیاسی
🌿🌹🌿 دوستان ومخاطبین خود رابه این کانال دعوت کنید.
🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
⏹️
#آینده_از_آن_اسلام_است .
https://eitaa.com/joinchat/3403677734C14d161740e