کلاهبرداری ۲ میلیاردی در سایت دیوار با دریافت مبلغ رهن آپارتمان
رئیس پلیس فتا استان اصفهان: با بررسی مأموران مشخص شد شاکیان در سایت دیوار با آگهی اجاره یک واحد آپارتمانی مواجه شده که جهت اجاره واحد با آگهی دهنده تماس گرفته، سپس وی به بهانه وجود مشتریان زیاد با ارائه شماره حساب مبلغ رهن را از آنها تقاضا میکرد و شاکیان پس از واریز وجه به حساب معرفی شده نه تنها موفق به ملاقات با مالک جعلی در زمان مقرر نشدهاند، حتی از پاسخگویی به تماس آنها امتناع کرده و آگهی را حذف کرده است.
🔹️با بررسی مستندات و اظهارت شاکیان و انجام اقدامات هوشمندانه پلیسی یک نفر متهم در این رابطه شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضایی دستگیر شد.
🔹️میزان کلاهبرداری متهم از شاکیان تاکنون مبلغ ۲ میلیارد ریال برآورد شده است، متهم پس از تشکیل پرونده برای انجام اقدامات قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شد.
fna.ir/1scr7c
#اللهــم_عجل_لولیــڪ_الفــرج
🌎🕊️
رصــــد درچـــہ بیــــــــدار:
🆔
@b2rche
🆔
https://eitaa.com/joinchat/2062745640Ceef5045c13