جنگ همه جانبه غرب علیه خانواده
دکتر جلالی
دشمن در یک حمله گسترده، از تمام ابزارهای رسانهای و غیر رسانهای برای تهاجم همه جانبه به خانواده استفاده کرده است؛ تیرهای سهمگین این جنگ عبارتند از کاهش جمعیت، اجرای سند 2030، تصویب قانون همجنس بازی، طرح ازدواج سفید، کنوانسیون رفع تبعیض علیه زنان، بی حجابی، بدحجابی و افزایش بی بند و باری، کشاندن زن از خانه به کارخانه، افزایش سن ازدواج، تحقیر خانواده و خانهداری، ورود شبکههای ماهوارهای و فضای افسارگسیخته مجازی برای آموزش خانواده به مدل غربی و کاهش ارزش والدین و سپردن آنان به خانه سالمندان.
ویژگیهای خانواده غربی
خانواده در غرب ابزار محور، لذت محور، منفعت طلب و کمتر مسئولیت پذیر است. در خانواده غربی کارخانه مهمتر از خانه است، زن غربی به دلیل اینکه میخواهد دستش در جیب خودش باشد، به جای آنکه همسر را رفیق خود بداند او را رقیب خود می پندارد.
خانواده در غرب مضمحل، مذبذب و متلاشی شده است، فمینیستها و جنبش زنان، خانواده، ازدواج و همسرداري را سبب احساس حقارت دانسته، و معتقدند زنان باید خانواده را ترك گفته يا اصلاً به ازدواج تن ندهند.
زن که از ديرباز نقشها و وظايفي همچون تدبير منزل، تربيت فرزندان، همسرداري را به عهده داشته ولي با ورود به بازارِ کار و تحميل آن به وظايف گذشته، شخصيت چند نقشي پيدا کرده و عدم هماهنگي بين نقشها و وظايف متعدد، موجب فشار مضاعف بر جسم و روان زنان شدهکه علاوه بر تضعيف کارکردها در حوزه خانواده با پيامدهاي منفي جسماني و روانشناختي از قبيل احساس گناه، افسردگي و اضطراب همراه شده است.
اشتغال زنان به سبک غربی/خشونت علیه زنان
هيأت مديره حمايت از سيستمهاي شايستگي در آمريکا طي مطالعهاي، برآورد کرد که 12000 زنِ کارمندِ دولت، قربانيان تجاوز يا اقدام به تجاوز از طرف سرپرستان يا همکاران مَرد خود در طي يک دوره دو ساله بودهاند.
از پايان ماه اکتبر که سي نفر از سربازان وظيفه زنِ گروهانِ صد و چهل و سوم توپخانه ارتش آمريکا، سوگند نظامي خود را شکستند و عليه سوء استفاده هاي وحشيانة جنسي، روابط نامشروع، خشونت و تجاوزاتي که عليه آنان و دوستانِ مؤنثشان از سوي مربيان و مقامات ارشد صورت مي گرفت، شکايت کردند؛ بيشتر از 190 هزار سرباز زني که تاکنون در عراق و افغانستان در خطوط مقدم خدمت کردهاند، غالباً با تجاوز و آزار جنسي از سوي هم قطاران خودشان مواجه بودهاند.
توصیههای دین مبین اسلام برای استحکام خانواده
از نظر اسلام خانواده، نهادی قدسی و معنوی است؛ نظام خانواده در بین مسلمانان، نظام مقدس و شریفی است. بههمینجهت، خانواده، در جایگاه مسجد شمرده شده است، فعالیت در آن بهمنزله جهاد فی سبیلالله است، فرزندآوری و فرزندپروری عبادت بهشمار آمده و بههمینجهت اسلام برای استحکام خانواده راهکارهایی ارائه کرده که به برخی از آنها اشاره میشود.
خانواده اعتقادی
از نظر اسلام خانواده باید اعتقادی شکل بگیرد و با اعتقادات استمرار یابد. سفارشهای دینی مبنی بر اینکه، ازدواج سنت پیامبر است، با تشکیل خانواده نصف دین کامل می شود، شیطان به ناله و ضجه میاُفتد. صبر مرد در خانواده پاداش ایوب پیامبر و صبر زن در خانواده پاداش حضرت زهرا را در پی دارد، گواه این است که محور تشکیل و اداره خانواده باید اعتقادات باشد.
چه کنیم خانواده اعتقادی داشته باشیم
برای اینکه خانواده اعتقادی داشته باشیم، باید به لقمه حلال، انس با قرآن، شکر نعمتهای الهی، فضاسازی دینی در خانه، عضویت در هیأت ها و تشکلهای دینی و برگزاری جلسات مذهبی در جمع خانواده اهتمام ورزید.
خانواده رفتاری
برای اینکه تربیت در خانواده رفتاری باشد، باید از حرف زدن زیاد کاست و بر عمل افزود؛ راهکارهای تقویت خانواده رفتاری عبارتند از اینکه رفتارها باید در معرض و دید و حضور، تربیت پذیر قرار گیرد؛ رفتار باید قابل مشاهده باشد؛ سعی شود شود باورها و ارزش های پسندیده به رفتار تبدیل شود.
خانواده ارتباطی
باید اعضای خانواده با هم ارتباط کلامی و قلبی داشته باشند، متأسفانه امروز ارتباطات ما با ابزارهایی نظیر تلفن، تلویزیون، کامپیوتر، تبلت و سایر وسایل منزل، بیشتر از ارتباط با اعضای درون خانه شده است. باید تفریحات خانوادگی بیرون از منزل، مشورت با اعضای خانواده، بازی و مسابقات دسته جمعی، ورزش خانوادگی، و واگذاری مسئولیت و بازخورد آن را مد نظر داشت.