♦️در این چهل سال:
✍
#یونس_اروجی
1⃣این که در فعالیت های فرهنگی کشور به شدت موازی کاری به شدت بی سلیقگی به شدت بی سوادی به شدت شلختگی وجود داشته و موجب بی اثر شدن و هدر رفتن قسمت زیادی از وقت و انرژی و بودجه های فرهنگی شده که برای دلسوزان این حوزه اظهر من الشمس است.
2⃣این که بعضا دین و حق الناس، موجب بطلان و کم اثر شدن کارهای بزرگ فرهنگی و دلسرد شدن اهالی فرهنگ شده را که حداقل شخص بنده با پوست و گوشت خود حس کرده ام.
3⃣این که خیلی وقت ها وجود آدم های بی ربط و نامتناسب حتی با نیت های خالص موجب گم کردن مسیر اصلی و عدم تشخیص اصل و فرع برای دستگاه های فرهنگی شده که غیرقابل انکار است.
4⃣این که دستگاه های فرهنگی از صدر تا ذیل از اول انقلاب حیاط خلوت آدم های نفوذی از حجتیه ای ها و شیرازی ها بگیر تا لیبرال ها و سکولار ها بوده و هیچ کسی هم نمی تواند بگوید بالای چشمشان ابرو ولی در عوض نیروهای مخلص انقلابی مادام تهدید به اخراج و انفصال می شوند هم که برای فعالان فرهنگی کاملا عادی است.
و
5⃣این که گاهی به بهانه ی انقلابی گری با رفتارهای تند و خارج از روال معقول و قانونی، اساس اعتقاد مردم زده می شود را هم که بسیار دیده ایم.
با همه ی این ها که بنده مثال عینی برایشان دارم.
🔅اولا انصاف نیست از اتفاقات مثبتی که در این چهل سال به معجزه ی عملکرد پیران دلسوز و دانا و جوانان پاک و بی ریا رقم خورده گذشت.
انصاف آن است که آن طرف را می بینیم این طرف را هم بنگریم
اعتکاف ها
دعای ندبه ها
شب های قدر
راهپیمایی های اربعین
همین گروه های جهادی مبارزه با کرونا
و ...
🔅ثانیا این دنیا محل تقابل و تلاقی لشکریان الله و جنود شیطان است و رسول الله (ص) هم که باشی همیشه عده ای دل در گرو شیطان و اسلافش دارند.. لذاست که خداوند متعال به ایشان می فرماید "ما انزلنا هذا القران لتشقی" و قرآن هم که باشد هر چند "بیان للناس" است اما باز هم "و لا یزید الظالمین الا خسارا"
ما اگر مومن هستیم، در مسیر بندگی شخصی و اجتماعی خود وظیفه ای داریم، روشنگری، تبلیغ، تشویق و ترغیب وظیفه ی ماست در حد بضاعت، مابقی آن در دست خدای متعال است.
🔅ثالثا هجوم جوانان به پیج افراد معلوم الحالی مثل تتلو یا آقامیری به دلیل ذات اغواگر و جذاب رفتار و گفتار ساختارشکنانه ی ایشان از لحاظ جامعه شناختی کاملا طبیعی است و مختص جامعه ی ایران اسلامی ما هم نیست.
در هر جامعه ای برای پدیده های اینچنین عقلا و خردمندان راه کار ارایه می دهند، دولت مردان و مجریان آن را عملی می کنند و مردم هم می پذیرند.
کشور بزرگ چین مثال خوبی است.
به نظرتان اگر دولت چین بر فضای مجازی کشورش مدیریت نداشت می توانست اینطور تمدن، اصالت، فرهنگ و اقتصاد خود را در میان یک جمعیت یک ملیارد و چهارصد ملیون نفری نه تنها حفظ که صادر کند؟!
👈میدانیم که در چین حتی گوگل هم فیلتر است و همه پیامرسان های غیر بومی از جمله تلگرام! و مجازات سنگینی برای استفاده از پروکسی و فیلترشکن ها در نظر گرفته شده! و همچنین برای استفاده از نرم افزارهایی شبیه اینستاگرام قوانین بسیار سخت گیرانه وجود دارد.
در کشور ما چطور؟ مسؤلین چقدر به وظیفه ی خود در مورد شبکه ملی اطلاعات و مسدود کردن شاه راه های نفوذ فرهنگی عمل می کنند؟
مردم در مقابل مدیریت فضای بی در و پیکر مجازی چقدر همکاری و اتحاد رای دارند؟
🔅پس لطفا یک جانبه به مساله نگاه نکنید و حکم قطعی صادر نفرمایید.
✍
#یونس_اروجی
#تتلو #آقامیری #آذری_جهرمی #فضای_مجازی #اینستاگرام #فرهنگ #جامعه
___________
♦️عقیل؛ تحلیل عقلانی اندیشمندان ایران امروز
https://eitaa.com/joinchat/2058616844Cfee24efb65