فرمانده انتظامي شهرستان نکا،از توقيف خودرو،حامل4 تن چوب جنگلي قاچاق جنگلي در اين شهرستان خبر داد
به گزارش خبرنگار خبرگزاري پليس،سرهنگ"قاسم عزيزي"درتشريح اين خبر،گفت:ماموران انتظامي اين شهرستان در راستاي طرح مبارزه با قاچاق کالا،حين گشت زني در محورجنگلي هزارجريب به خودرو هاي حامل چوب مظنون شدند.
فرمانده انتظامي شهرستان نکا، افزود: ماموران خودروي مورد نظر را متوقف و در بازرسي از آن در مجموع 4 تن چوب آلات جنگلي غير مجاز که از جنگل هاي اطراف اين شهرستان برداشت شده بود کشف کردند.
سرهنگ عزيزي، افزود: در اين راستا 3خودروي حامل چوب قاچاق توقيف، 4 نفر دستگير و پس از تشکيل پرونده براي سير مراحل قانوني تحويل مرجع قضائي شدند.
وي از عزم راسخ پليس براي برخورد با پديده قاچاق چوب خبر داد و به شهروندان توصيه كرد: در صورت مشاهده هرگونه قاچاق کالا مراتب را سريعاً به پليس 110 ويا نزديکترين پاسگاه انتظامي، اطلاع دهند.
--------------------------------------------
کشف 5 کيلو گرم ترياک در نوشهر
فرمانده انتظامي شهرستان نوشهر از کشف 5 کيلو گرم ترياک و دستگيري 2 قاچاقچي مواد مخدر خبر داد
به گزارش خبرگزاري پليس، سرهنگ علي اکبر درويشي با اعلام اين خبر اظهار داشت:ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر شهرستان نوشهر با اقدامات اطلاعاتي سرنخ هايي از انتقال يک محموله 5 کيلويي مواد مخدر به شهرستان نوشهر را بدست آوردند.
وي از شناسايي يک خودروي سواري متعلق به يک قاچاقچي حرفه اي خبر داد و افزود: ماموران با هماهنگي هاي قضايي خودروي حامل مواد مخدر را توقيف و در بازديد از آن 5کيلو گرم ترياک را کشف کردند.
سرهنگ درويشي تصريح کرد: ماموران در اين اقدام خود يک سوداگر مرگ را دستگير و با تشکيل پرونده به مرجع قضايي معرفي کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان نوشهر در خاتمه از عموم مردم خواست هرگونه اخبار و اطلاعات خود در اين زمينه را به مرکز فوريت هاي پليسي 110 اطلاع دهند و پليس را در اجراي هرچه بهتر اين ماموريت خطير ياري رسانند.
--------------------------------------------
کشف 4 تن چوب جنگلي قاچاق در ساري
فرمانده انتظامي شهرستان ساري از کشف 4 تن چوب جنگلي قاچاق با توقيف يک خودروي کاميون خبر داد.
به گزارش خبرنگار پايگاه خبري پليس، سرهنگ "عبداله حسن زاده" با اعلام اين خبر افزود: در راستاي مبارزه با قاچاق محصولات و فرآورده هاي جنگلي، ماموران بخش انتظامي چهار دانگه( کياسر ) در يکي از مسيرهاي جنگلي حوزه استحفاظي به يک خودروي کاميون حامل چوب مشکوک شدند.
وي، افزود: ماموران خودروي مورد نظر را متوقف و در بازرسي از آن 4 تن چوب که توسط راننده خودرو به صورت غير مجاز از جنگل هاي شهرستان ساري برداشت شده بود ، را کشف کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان ساري، تصريح کرد: ماموران راننده خودرو را پس از دستگيري با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفي و محصولات قاچاق کشف شده را به اداره منابع طبيعي شهرستان ساري تحويل داده شد.
سرهنگ حسن زاده در پايان با اشاره به اين كه قطع درختان جنگلي، به تاراج بردن منابع ملي بوده و تبعات زيست محيطي زيادي را در پي دارد، از شهروندان خواست: در صورت مشاهده فعاليت غيرقانوني قاچاقچيان چوب و محصولات حاصل از آن مراتب را سريعا به پليس 110 اطلاع دهند .
#کانال_ایتا بندپیآنلاین👇
🆔
@bandpeyonline