زن دیگر مادر نیست
ازدواج، بردگی است
فمینیسم را می توان اندیشه ای برخلاف فطرت پاک زنان دانست. مکتبی که روح و لطافت و احساسات لطیف زنانه را به قهقراه و تباهی کشاند.
هرچند تاریخ مغرب زمین گواهی سخت ترین و دردناک ترین ظلم ها به زنان است.
چه از زمانی که آنان را به جرم زنانگی((*حیوانی باگیسوان بلند و افکار کوتاه )) می خواندند و یا او را ((*اُم الفساد و دروازه جهنم)) می گفتند و چه تاکنون که او را در تفکر سرمایه داری چون کالا و برده جنسی می بینند.
فمینیسم هاابا شعار مبارزه با مردسالاری و برابری مرد و زن، زیر سایه تفکری شوم به منظور احقاق حقوق زنان گردهم آمدند تا با نکوهش تمام نقش های انسانی برای رهایی او از تسلط مردان شعار آزادی را سردهند.
نظریه پرداز این مکتبِ لجام گسیخته،شارل فوریه (۱۸۹۲ کنفرانس بین المللی زنان در فرانسه) اگر می دانست باطرح شعارهای فمینیستی کار به آنجا خواهد رسید که ((* ازدواج،بردگی خوانده شود)) و یا همه مردان ، دشمن زنان پنداشته شوند و یا ((*خانواده، نهادی ستمگر)) نام گیرد، در نظریه خود تجدید نظر می کرد.
فمینیسم هر روز صفحه ای جدید از افکار خود را بازنمایی می کند و با چهره ای روشنفکرانه، اخلاق را از جایگاه زنان چنان تنزل داده که درايدئولوژي آنها زنان حق دارند از جسم شان به هرنحوی که می خواهند استفاده کننند.
حق دارند که از مردان جدا زندگی کنند.حق دارند که به اسم آزادی از هرگونه رابطه جنسی، به نام رهایی از مردسالاری سود جویند.
حق دارند ازدواج با مردان را بزرکترین ظلم برخود بخوانند و برای رهایی از آن به همجنس گرایی و حتی ازدواج با حیوانات دچار شوند.
منتقدان فمینسم هشدار می دهند که باید نسبت به این مکتب تجدید نظر شود چرا که فمینیسم، نظام خانواده و اساس جامعه را دچار بطلان و خطر نموده است.
آری در مکتبی که مادری اصلی ترین ظلم بر زنان خوانده می شود، دیگر زن نه مادر خواهد بود و نه برای فرزندان خود مادری خواهند کرد
*آرتور شوپنهاور
*برتراند راسل
*جرمانی گرید
*گیت میلت
یک معلم
کانال
#بانوی_تمدن_ساز🔻
🆔
https://eitaa.com/joinchat/3589996566C30f040f3b9