🇮🇷🇵🇸
📝
#یادداشت / چرا شروع جنگ را گرامی میداریم؟
🔹در جهان معمولا پایان یا سالروز پیروزی در جنگ را گرامی می دارند و به علت تلفات و خسارات جنگ، یادآوری شروع آن جذابیتی ندارد. اما در کشور ما سالروز حمله ارتش بعث عراق به ایران در ۳۱ شهریور، به عنوان یادبود دفاع مقدس گرامی داشته می شود، علت این امر را می توان این گونه تحلیل کرد:
1⃣ روز ۳۱ شهریور۱۳۵۹، عراق به ایران حمله نکرد، بلکه ارتش بعثی صدام به نمایندگی از ابرقدرت های شرق و غرب یک جنگ جهانی علیه انقلاب نوپای ایران به راه انداخت. لذا باید شروع این هجمهی همهجانبه برای ثبت و حفظ در اذهان، هر سال یادآوری شود.
2⃣ شروع جنگ تحمیلی، موجب ایجاد وحدت بینظیری بین مسئولان، اقشار مردم و نیروهای مسلح در کشور شد، که این الگو در سایر بحران های سیاسی، امنیتی و طبیعی نیز مورد بهره برداری قرار گرفت.
3⃣ شروع جنگ تحمیلی باعث ایجاد گفتمان مقاومت اسلامی، برگرفته از فرهنگ عاشورا شد، که این مقاومت اسلامی به عنوان نسخهی موفق در سایر کشورهای اسلامی نیز استفاده می شود.
4⃣ دفاع مقدس ثابت کرد با رهبری الهی و همراهی امت فداکار و مسلمان، می توان بدون داشتن سلاح های پیشرفته و غیرمتعارف، استراتژیهای ابرقدرتها را با شکست روبرو ساخت.
5⃣ دفاع مقدس آغازی بر احیای اسلام سیاسی، شکلگیری بیداری اسلامی و سقوط حکومتهای دستنشانده استکبار است.
6⃣ دفاع مقدس پایان یافت، اما تهاجم دشمن علیه ملت ایران تمام نشده است. ماهیت جنگ علیه ملت ایران به جنگ ترکیبی که مجموعهای از جنگ سیاسی، اقتصادی، امنیتی و رسانهای میباشد تغییر شکل داده است.
🔹تقابل حق و باطل دائمی و مستمر است و جنگ همواره مذموم و در مقابل، دفاع امری مقدس است. لذا امروز باید در مقابل جنگ ترکیبی دشمن، دفاع ترکیبی انجام دهیم. دشمنی که در آخرین نمونه یک رخداد اجتماعی ( مرگ مهسا امینی) را به پدیدهای امنیتی تبدیل و کشور را چندین روز دچار چالش و حواشی کرده است. تجربه دفاع مقدس می تواند یک چراغ راه و الگویی مناسب برای دفاع ترکیبی در مقابل تهاجم هوشمند و ترکیبی دشمن باشد.
✍🏼
#مصطفی_علیجانزاده
#ثامن۴۱ |
#الگوی_مقاومت |
#سقوط_صهیون |
#وحدت_رمز_پیروزی