#آذرشهر
#شهیدفهمیده
تجمع فرهنگیان و دانش آموزان در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از حزب الله لبنان
💢جمعی از فرهنگیان و دانش آموزان منطقه آذرشهر،امروز(سه شنبه) با برگزاری تجمع، جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن «سید حسن نصرالله» را محکوم کردند.
🔷این تجمع با سخنرانی امان زاده مدیر آموزش و پرورش منطقه آذرشهرو با حضور فرمانده سپاه، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در این ناحیه، معاون فرماندار و جمعی از مسئولین، در میدان شهید مدنی(ره) برگزار و فرهنگیان و دانشآموزان با سر دادن شعارهای «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» انزجار خود را از رژیم صهیونیستی و حامیانش اعلام کردند.
🔹امان زاده، ضمن محکوم کردن جنایات رژیم جعلی اسرائیل در غزه، فلسطین و لبنان گفت: این حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی و کودک کش یک جنایت جنگی آشکار و غیرقابل کتمان است و بدون شک رژیم آمریکا نیز در کنار رژیم صهیونیستی شریک جرم بوده و باید پاسخگو باشد.
🔹وی امنیت و آرامش در جامعه را، به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی، عنوان کرد و از نیروهای نظامی و انتظامی در برقراری امنیت روانی در جامعه تقدیر و تشکر کرد .
❇️بیانیه شورای هماهنگی تشکل های فرهنگیان و دانش آموزان به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان، قرائت شد و دانشآموزان، با سر دادن شعارهای مرگبر آمریکا، مرگبر اسرائیل ، اقدامات ضدبشری رژیم کودککش صهیونیستی را محکوم و خواستار پایان سکوت مجامع بینالمللی، در مقابل این جنایات شدند.
🖌جعفری
#راه_نصرالله
#لبیک_یاخامنه_ای
#در_راه_فتح_قله_ایم
#خبرگزاری_بسیج_آذرشهر
♨️
@basijnews_azar114