🔘 میرزایی نماینده بسیج دانشجویی شهرستان کاشان در پیش از خطبه های نماز جمعه شهرستان کاشان به مناسبت ۱۶ آذر:
🔸️امروز به کوری چشم دشمنان نظام جمهوری اسلامی ما دانشجویان دهه هفتادی و هشتادی سینه خود را سپر این نظام کردیم و می کنیم .
🔹️ما دانشجویان انقلابی صدایمان از همه بالاتر ، از برای گفتن نقد ها و آسیب ها و مشکلات بدون هیچ گونه ملاحظه کاری است ولی نه زمانی که آب به آسیاب دشمن ریخته باشیم .
🔘 این مجموعه عظیمِ دانشجویی ، توانایی پیشبرد و تحقق بخشیدن به اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی را نه تنها در دانشگاه حتی در سطح کشور نیز دارد .
🔸️میرزایی نماینده بسیج دانشجویی در ادامه گفتند :
ما از مسئولین و به خصوص مسئولین این شهرستان گله داریم که در این ایام پر جنب و جوش در دانشگاه ، دانشگاه را رها کردند و انتظار داریم تا مسئولین در دانشگاه ها حضور پیدا کنند و پاسخگوی مطالبات باشند و پای صحبت دانشجویان بنشینند .
ما دانشجویان خواستار پیگیری و برخورد قاطع با مفسدین و متخلفین را در دستگاه های مختلف داریم و همچنین خواستار پیگیری مجاهدانه مسئولین جهت رفع مشکلات مردم و به خصوص اقشار ضعیف جامعه که صاحبان حقیقی این انقلاب هستند را داریم .
🔹️در ادامه گفتند:
۱۶ آذر ماه روز مبارزه و فریاد زدن بر سر استکبار است و این روز نماد نترسیدن و به فرموده حضرت آقا سر دادن شعار مرگ بر آمریکا است .
#خبرگزاری_بسیج_کاشان
@basijnews_kashan