⚫️ حفرههای حفاظت اطلاعات
۱/ آتشافروزی و انفجار در واحدهای صنعتی، ناشی از هجوم عوامل خارج از مجموعه نیست، خرابکاری عوامل خودفروخته داخل واحدها است که به واسطه حضور در شبکههای اجتماعی خارجی، از جانب سرورهای مرتبط با سرویسها، شناسایی و شکار شدهاند.
فصل برداشت از اطلاعات مسروقه کاربران ایرانی فرا رسیده است.
۲/ تا وقتی وسایل ارتباطی-الکترونیکی در منزل یا محل کار دانشمندان و مقامات جمهوری اسلامی وجود دارد، و بدتر از آن تا زمانی که انواع اپلیکیشن و پیامرسانهای خارجی روی گوشی خود یا خانوادههایشان نصب است، حراست از اخبار و اسرار کشور و حفاظت از جان مسؤلان لشکری و کشوری، یک شوخی تلخ است.
۳/ مسؤلین محترم نظامی و حفاظتی!
دیگر کدام تأسیسات حساس و کدام چهره نظامی یا هستهای باید سوژه خرابکاری و ترور قرار بگیرد تا به خودتان بیایید؟!
به چه حقی چهره عوامل مرتبط با یک پروژه را ولو با چهره ماسک زده یا تار شده جلوی دوربین میآورید؟ فارغ از آنهایی که همین اندک را نیز ندارند!
۴/ گزارش ارسالی ۱خرداد از تعمیر اف۱۴ و عوامل فنی را دیدهاید؟
خبر ۳خرداد و سقوط جت دیگری که حتی خلبانان آن امکان اجکت کردن را نداشتند را شنیدهاید؟
آیا نمیدانید بهازای «هر» فرد مرتبط با پروژههای حساس که نشان میدهید، یک «فایل» برای او در موساد و دیگر سرویسهای دشمن باز کردهاید؟!
۵/ یک باگ شایع در حوزه حفاظت اطلاعات آن است که بسیاری از ارگانهای حساس و کادرشان از «واتساپ» به عنوان بستر انتقال پیام استفاده میکنند!
در مقام بیان بدیهیات عرض میشود که هرچند این پیامرسان از دسترسی اغیار مصون است اما تمام اطلاعات آن کف دست Meta و دوگانه NSA و CIA است.
افلا تعقلون!
https://eitaa.com/Basir_MN