📷نظر تخصصی آقا درباره یک عکس!
✔️غروب ۵شنبه ۶اسفند۱۳۷۷ برای نماز خدمت حضرت آقا رسیدیم.نماز را که در محیطی باصفا خواندیم،آقا روی سجاده برگشت رو بما و دور هم نشستیم بصحبت.
✔️ صحبت و بهره گیری از بیانات و نظرات بسیار ارزشمند رهبری در زمینه فرهنگ و کار فرهنگی بخصوص در عرصه دفاع مقدس گذشت.
✔️پایان جلسه چندتایی عکس را که عاشورای سال۷۴ از مراسم حزب الله در شهر نبطیه جنوب لبنان گرفته بودم،همچنین تعدادی عکس از عملیات تفحص پیکر مطهر شهدا را به آقا نشان دادم.
✔️آقا عکس ها را در دست گرفتند و درباره هر کدام نظرات جالبی دادند.
یکی از عکس ها که نظر آقا را جلب کرد، دختر کوچک لبنانی بود که قاب عکس شهیدی در دست داشت و با چشمانی معصوم بمخاطب نگاه می کرد.
✔️آقا از عکس خوشش آمد و از زیبایی آن تعریف کرد ولی بماشین درب و داغانی که در پس زمینه عکس بچشم میخورد، اشاره کرده و فرمودند:
- عکس بسیار زیبایی است،ولی این ماشین زیبایی این عکس را خراب کرده!
درجواب ایشان گفتم:
ببخشید آقا،من عادت ندارم سوژه عکس هایم را بچینم.یعنی عادت ندارم بسوژه بگویم بیا این طرف،یا این جا را نگاه کن و ژشت بگیر تا من عکس بگیرم.اون هم یک دختر بچه.
✔️آقا با تعجب نگاهی بمن انداختند و فرمودند:
- سوژه رو نمیتونی جابجا کنی،خب زاویه ات رو عوض می کردی،جای خودت رو تغییر میدادی بعد عکس می گرفتی!
✔️هیچی نداشتم بگویم! دیدم واقعا درست است.مشکل ازمن بود که زاویه و جای خود را تغییر ندادم.چون آن ماشین را که نمی شد جابجا کرد پس من باید نگاهم را جابجا میکردم و عکس میگرفتم که ماشین در تصویر نباشد.
#کانال_بصیرت
✅
http://eitaa.com/basirat222