جریان شناسی زنان در
#فتنه_۸۸ - 3
شیرین عبادی، مادر خود خوانده فتنه گران
پس از افشای اسناد وابستگی شیرین عبادی به محافل صهیونیستی، نمایندگان مجلس نیز از مقامات قضایی می خواهند که هرچه سریعتر تکلیف پرونده ی شیرین عبادی را روشن کنند و خواستار بازگرداندن شیرین عبادی به ایران از طریق اینترپل می شوند. تعدادی از سازمان های غیردولتی زنان ایران نیز طی بیانیه ای خواستار لغو پروانه وکالت شیرین عبادی می شوند و از قوه قضائیه می خواهند تا هرچه سریع تر به پرونده شیرین عبادی پرداخته و حکم لازم را درباره ی وی اجرا کند.
شیرین عبادی در گفت و گو با یک رسانه تحت نفوذ سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) می گوید: «کودتای مخملین را جرم نمی دانم و معتقدم که رفرمیست ها و احزاب سیاسی اصلاح طلب در تلاش برای انجام کودتای مخملین در ایران بوده اند؛ مفهوم کودتای مخملين، همان آزادی احزاب برای تغییر در روند حاکمیت است که در ایران جرم شناخته می شود.»
اولین اقدام ضد انقلاب بعد از انتخابات ریاست جمهوری که با پشتوانه ی رسانه ای قوی حامیان صهیونیستی همراه بود، تحصن در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک بود. این اقدام توسط شیرین عبادی و اکبر گنجی مدیریت می شد. به دعوت این افراد از روز چهارشنبه ۳۱ تیر تا ۲ مرداد ماه (۲۲ تا ۲۴ جولای)، برخی از افراد ضد انقلاب مقیم آمریکا در مقابل مقر سازمان ملل متحد در نیویورک به اعتصاب غذا دست زدند. «گوگوش»، خواننده فاسد دوران پهلوی، «ابی»، خواننده منحرف، «سیمین بهبهانی» و... عناصر دیگری بودند که در این مراسم حاضر شدند و حمایت خود را از این جمع چند نفره اعلام کردند.
شیرین عبادی در عمل خائنانه ی دیگر، اقدام به نام گذاری روز سوم مرداد به عنوان «روز جهانی اقدام برای اعلام همبستگی با جنبش مسالمت آمیز مردم ایران» می نماید و تلاش تبلیغاتی وسیعی برای برگزاری تجمعات متعدد علیه جمهوری اسلامی در اروپا و آمریکا نموده و به ادعای طراحان این صحنه، برگزاری تجمعات اعتراض آمیز به صورت همزمان در پنجاه کشور و ۱۲۰ شهر جهان طراحی می شود، که در اغلب آن ها تعداد معدودی حتی کمتر از انگشتان دست حضور می یابند. شلوغ ترین تجمعی که «شیرین عبادی» خود در آن سخنرانی می کند، در شهر آمستردام هلند برگزار می شود. عبادی درباره ی محتوای سخنرانی خود به خبرنگار رادیو فردا می گوید: «موضوع سخنرانی من حول حوادثی بود که بعد از انتخابات در ایران اتفاق افتاد، تجزیه و تحلیل این حوادث، اینکه چگونه می شود اعتماد را به مردم برگرداند و مردم را به حکومت نزدیک تر کرد؛ که در این خصوص من گفتم که باید حداقل پنج شرط اتفاق بیفتد و آن اینکه خشونت های دولتی قطع شود، کلیه افرادی که بعد از انتخابات دستگیر شده اند، بدون قید و شرط فورا آزاد شوند. سوم اینکه رسانه ها آزاد باشند و سانسور دولتی از بین برود و چهارم اینکه با خانواده ی قربانیان خشونت های اخیر و همچنین مصدومان خسارت پرداخت شود و از همه مهم تر انتخابات باطل شود و انتخابات دیگری تحت نظارت سازمان ملل متحد برگزار شود».
ادامه دارد...
#فتنه_88
🌿🌺كميته زنان
#جبهه_مردمي نيروهاي انقلاب اسلامي🌿🌺
🌺
@zanan_enghelaby