🔻
#دیدگاه
✍ابو هادی
⭕️ ماجرای " اصلاح قانون مطبوعات در مجلس ششم" ، نشانههای خوبی برای دغدغه مقامات عالی رتبه در مساله فضای مجازی دارد. گرچه آن ماجرا درباره آزادی مطبوعات بود که با "حکم حکومتی" جلوی آن گرفته شد، اما استدلالهای آن برای منع آزادی فضای مجازی کاملاً پابرجاست.
⛔️ ممنوع نبودن انتشار مطلب علیه قانون اساسی، آزادی بسیاری از مخالفان نظام در بیان مواضعشان و... چنان حیاتی بود که کار حتی به شورای نگهبان نرسید!
✖اکنون کاربران فضای مجازی نیز بسیاری از خطوط قرمز را کنار گذاشتهاند و خروجی فضای مجازی بسیار فراتر از ضدیت با قانون اساسی بوده. همچنین امکان برخورد با همه کاربران به دلیل گمنام بودن، در دسترس نبودن، تعداد انبوه مخالفان و...وجود ندارد. در نتیجه اینبار کاملاً به لحاظ سیاسی قابل درک است که صاحبان قدرت نمیتوانند چنین وضعی را تحمل کنند.
✖شخصاً به لحاظ سیاسی مخالف طرح صیانت هستم، هر چند ملاکهای فرهنگی و تربیتی فیلترینگ را کاملاً میفهمم، اماترجیح میدهم در این تزاحم، سمتِ مخالفت با
#فیلترینگ که با روکش
#صیانت_مزین_شده، بایستم.
🔻
#پانوشت :
حکمحکومتی رهبری خطاب به مجلس ششم (۱۶ مرداد ۷۹ طرح تغيير قانون مطبوعات به صحن علنی مجلس آورده شد) ؛
✖ در بخشی از این حکم آمده است: «اگر دشمنان اسلام و انقلاب و نظام اسلامی، مطبوعات را در دست بگیرند یا در آن نفوذ کنند؛ خطر بزرگی، امنیت و وحدت و ایمان مردم را تهدید خواهد کرد و این جانب سکوت خود و دیگر دست اندرکاران را دراین امرحیاتی جایز نمیدانم. قانون کنونی تاحدودی توانسته است مانع از بروز این آفت بزرگ شود و تغییر آن به امثال آنچه در کمیسیون مجلس پیش بینی شده، مشروع و به مصلحت نظام و کشور نیست.»
✖مهدی كروبی رئیس وقت مجلس میگوید: «آقای حجازی از دفتر رهبری خبر داد كه اول وقت نامهای از مقام معظم رهبری می آيد، ما صبح در هيأت رئيسه بوديم كه نامه رسيد، نامه را يكی از آقايان خواند، در نامه آمده بود كه اين طرح نه مصلحت است ونه مشروع كه در دستور كار قرار گيرد و طرح را از دستور كار خارج كنيم، پس طرح را از دستور كار خارج كرديم»/فارس
https://b2n.ir/u18250
🌷🕊
☫
@bazgashtaznimehrah
☫
eitaa.com/bazgashtaznimehrah👈ایتا