✨﷽✨
✍️ توجیه خونخواران تاریخ
در زمانهای قدیم (مثل زمان حضرت آدم علیه السلام) رسم بود که هر کسی قربانی خود را سر کوهی میگذاشت اگر آتشی میآمد و آن را میسوزاند دلیل قبولی قربانی بود و گرنه دلیل رد قربانی او بود.
حجاج بن یوسف ثقفی استاندار خونخوار عبدالملک در عراق از جنایتکاران بینظیر تاریخ بود. او در جنگ با مخالفان خود، وقتی که مخالفان به مسجدالحرام و کعبه پناهنده شدند، به حرمت کعبه توجه نکرد و با منجنیقی که نصب کرده بود کعبه را ویران نمود.
مینویسند: صاعقهای آمد و آن منجنیق را سوزانید. سپاهیان حجاج از این پیشآمد ترسیدند، و از تیراندازی به کعبه خودداری نمودند.
حجاج به آنها گفت: این صاعقه دلیل محکومیت شما نیست بلکه همان آتشی است که بر قربانی وارد میشود و آن را میسوزاند و نشان قبولی آن است. بنابراین آن صاعقه دلیل حقانیت شماست و به این ترتیب جنایت خود را توجیه کرد.
@Dastanhaykotah