عبور مقاومت غزه از پیشرفتهترین دیوار مرزیِ زمین
🔹اکنون در آستانهٔ سالگرد واقعهای هستیم که مار صهیونیستی را از لانهٔ امن خود بیرون کشید؛ طوفانالاقصی تبدیل به بزرگترین شکست اطلاعاتیِ تاریخ رژیم صهیونیستی شد که انزوای اسرائیل و مهاجرت معکوس جمعی، بخشی از پیامدهای آن بود. اما خروج نیروهای مقاومت از نوار غزه و عبور از پیشرفتهترین دیوار مرزیِ ساختهشده در زمین به این سادگی نبود.
🔹لاپید، نخستوزیر پیشین اسرائیل بهتازگی دربارهٔ عملیات طوفانالاقصی گفته: ۷ اکتبر وحشتناکترین روزی بود که یهودیان از زمان هولوکاست پشتسر گذاشتهاند. در زیرزمین خانهام نشسته بودم؛ بیرون از خانه راکتها در حال انفجار بودند و من تلفنی با مردمی صحبت میکردم که فریاد میزدند «ارتش کجاست؟ چرا نیامد؟»
🔹نیروهای مقاومت فلسطین ساعت ۶:۲۹ دقیقه صبح ۱۵ مهر برای اولین بار یک عملیات ترکیبی در ۳ حوزهٔ زمینی، دریایی و هوایی علیه اسرائیل طراحی و اجرایی کردند و با عبور از «دیوار آهنین» صهیونیستها وارد اراضی اشغالیِ ۱۹۴۸ میلادی شدند.
🔹چند سال قبل دور غزه یک دیوار مرزیِ امنیتی با هزینهٔ یک میلیارد دلار ساخته شد که پیچیدهترین پروژهٔ ساختهشده توسط نهادهای نظامیِ اسرائیل است. این دیوار که ملقب به «دیوار آهنین» بود، با طول ۶۵ کیلومتر شامل دیوار زیرزمینی، حسگر، حصار ۶ متری بالای زمین و یک مانع در دریا با تجهیزات نظارتی برای تشخیص نفوذ از آب بود.
🔹این دیوار یک سیستم پیچیدهٔ مهندسی و فناوری بود که در نوع خود در جهان منحصربهفرد بود. موازی با این دیوار در کل نوار مرزی غزه حصارکشی شده بود. میان دیوار آهنین تا حصار آهنین هم یک حصار شنی ساخته شده بود.
@Farsna