🇮🇷
#خاکریز_اسارت 🇮🇷
✍نویسنده: طلبه آزاده رحمان سلطانی
💢 قسمت دویست و شصت و ششم
فراریها ۶۶ روز بیشتر اسارت کشیدند
نفس اقدام به فرار صرف نظر از موفقیت یا ناکامی ترسیمگر تابلویی از شجاعت، استقامت و روحیه تسلیم ناپذیری بود و دشمن هم خوب این رو میدونست و به یقین آرزو میکرد ای کاش چنین سربازایی با این روحیه مقاوم رو در اختیار میداشت.
درس دیگۀ این داستان، روحیه عالی و انگیزه والای این عزیزان برای علم آموزی و عطش برای یاد دادن و یادگیری بود که در سختترین شرایط و داخل سلول انفرادی از هر فرصتی برای آموزش استفاده میکردن و به یکدیگه دروس ریاضی و انتگرال و تکنیک و فنون پزشکی رو آموزش میدادن. در حالی که قاعدتا باید در گوشهای کِز می کردن و طبق مرسوم زندانیای دنیا زانوی غم بغل میگرفتن، اما شاداب و سرزنده داشته های خودشون رو به همدیگه منتقل میکردن، انگار فردا میخوان همون ها رو تو دانشگاه تدریس کنن. این سه دانشجوی فراری ما، الگویی شدن برای ایثار، استقامت و امید و جاودانه شدن.
..وبالاخره عالیترین درس این ماجرا برای تاریخ و دشمن بعثی، عفو کریمانۀ بچهها از شکنجهگراشون مانند نجم بود که با یه اشارۀ سر و گفتن بله، میتونستن انتقام اون همه شکنجه رو از اونا بگیرن و بفرستنشون پای دار. امّا روحیه جوانمردی که در مکتب اهل بیت(علیهم السلام) و امثال مسلم بن عقیل(علیه السلام) آموخته بودن به اونا اجازه انتقامجویی نداد و با صداقت هر گونه دست داشتن دشمنان شکنجهگر در ماجرای فرارشون رو انکار کردن و از اعدام حتمی نجاتشون دادن و حیات و زندگی دوباره بهشون بخشیدن.
ما در تاریخ ۲۴ شهریور ۶۹ به ایران برگشتیم و اونا موندن و ۶۶ روز بیشتر از ما اسارت کشیدن و حتی احتمال داشت هیچ وقت به ایران برنگردن؛ امّا دست تفضل الهی شامل حالشون شد و در تاریخ ۳۰ آبان همون سال به آغوش وطن برگشتن و چشمان منتظر ما و خونوادهها به جمالشون روشن و قلوبمون شاد شد.
هر سه نفرشون الان جزو مفاخر و گنجینههای علمی این کشور هستند.
احمد چلداوی بعد از سالها مجاهدت علمی، استاد تمام دانشگاه علم و صنعت ایران است و مدتها ریاست دانشکده برق این دانشگاه رو بر عهده داشت و آثار علمی ارزشمندی از خود به یادگار گذاشته که مهمترین این فعالیتا عبارت است از :
طراحی و ساخت محفظه پوشش امواج الکترومغناطیس. طراحی و ساخت بُردهای فضائی و ايستگاههای زمينی سيستم های تله متری و تله کامند ماهواره. مواد جاذب امواج الکترومغناطيس.
احمد چلداوی موفق شد در سال ۱۳۸۸ درجه پرفسوری خودشو دریافت کنه.
هاشم انتظاری هم به عنوان یکی از نخبگان علمی کشور موفق به اخذ دکترای حرفه ای رشته دندانپزشکی شد و اکنون پزشکی حاذق و خدوم در این رشته و فردی بسیار آگاه در زمینه مسائل سیاسی با بینش و تفکر ولایی است.
مسعود ماهوتچی نیز دارای دکترا بوده بعنوان استادیار و عضو هئیت علمی و معاونت پژوهشی و دانشجویی دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای مدیریت دانشگاه امیرکبیر مشغول تدریسه و دارای مقالات علمی متعددی در این زمینه هست. مسعود تموم عمرش از سال ۶۹ تا کنون رو به تحصیل و تدریس مشغول بوده. بحمدلله این سه عزیز هم اکنون بعنوان نخبگان علمی این کشور و جزو چهرههای ماندگار این مرز و بوم هستن.
ادامه دارد...✒️
🍃جهت تعجیل در فرج و سلامتی آقا و شادی روح امام و ارواح طیبه شهدا صلوات🍃
🌷
@byadshohada 🌷
با ما با شهدا بمانید 👆👆👆