⭕️ چرا نتیجه این شد؟
🔹 میزان مشارکت و نحوه توزیع آن بر اساس هر استان نشان می دهد که اکثریت بدنه رای اصلاح طلبان، پای کار نیامده و مردم عادی و غیر سیاسی بیشترین رای را به پزشکیان دادند.( طبیعی است عامل همزبانی و تاثیر آن بر رای پزشکیان در مناطق از شمال غرب کشور را نادیده نباید گرفت).
🔹 رفتار پزشکیان در مناظرات و تبلیغات، ساده،عادی و عامیانه(تا حدودی شبیه برخی رفتارهای احمدی نژاد)بود و به همین دلیل اعتماد عده زیادی از رای دهندگان عادی و غیر سیاسی را به خود جلب کرد اما سایر نامزدها از این ویژگی برخوردار نبودند.
🔹 اما در نقطه مقابل ادبیات جلیلی،نخبگانی و تخصصی بود و نتوانست با مخاطبان عادی ارتباط برقرار کند. حکایات جلیلی و انتخابات، حکایت تاجری است که کالاهایی با کیفیت و مرغوب دارد اما جار زدن و معرفی کالا به خریدار را بلد نیست .( و البته ستاد و مشاورین جلیلی هم در این مقوله مقصرند و متوجه مشکل نیستند!)
جلیلی فردی به معنای واقعی کلمه ساده زیست و مردمی است اما تصویری که از او ارائه شده یک استاد یا کارشناس جدی ، خشک و رسمی را تداعی می کند!
و این یعنی ستاد و مشاورین جلیلی ، در ارائه تصویری واقعی از ایشان ، موفق نبوده اند و بماند که جلیلی هم در سخن گفتن و ارتباط با مخاطب عام،توانایی بالایی ندارد و همین امر موجب شده تا بخشهای عمده ای از جامعه امکان شناخت شخصیت واقعی او را پیدا نکنند!
🔹 البته که رفتارهای تخریبی و لجوجانه برخی از حامیان نامزدهای جبهه انقلاب در کاهش رای نامزدهای این جبهه تاثیری جدی به جا گذارده است اما اکنون زمان پرداختن به این موارد نیست و باید در فرصت دیگری به این موضوع مهم پرداخته شود.
❇️ برای پیروزی جلیلی در مرحله دوم انتخابات، باید این نقیصه مرتفع شود تا جبهه انقلاب بدون نگرانی شاهد تشکیل دولتی انقلابی و مردمی باشد. دولتی که بتواند اعتماد مستضعفان و محرومان جامعه را بدست آورده و برای بهبود و تعالی زندگی آنها تلاش کند.
✍ دکتر کوشکی