توضیحاتی تکمیلی در مورد طعمدهندهی وانیل و شیرخشک؛
اونطور که من میدونم اکثرا شیرخشک بصورت پودر آماده از خارج میاد و در داخل فقط بسته بندی میشه
ضمنا نوشته "طعم دهنده" ننوشته خود وانیل یا عصارهی وانیل
اسانسهای وانیل داخل ایران هم گویا همشون وارداتی از آلمان و فرانسه هستن
در ایران هم تولیدش رو نداریم اصلا
چون ۸۰ درصد تولیدش مال مادگاسکاره و بعد هم اندونزی و هند و....
وانیل گیاهی اصیل بعد از زعفران دومین ادویه گران قیمت در جهان است.
بعضی از کشورها مانند اندونزی به طور انبوه لوبیای وانیل تولید می کنند و آنها را قبل از رسیدن می چیند و به جای آفتاب ، با نفت سفید پردازش می کنند (تا ارزونتر و سریعتر دربیاد). این منجر به تولید یک محصول ارزان قیمت هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت می شود.
قیمتش هم اونقدر بالاست که بعیده گیاهیاش رو در ایران استفاده کنن
در جاهایی مانند ماداگاسکار ، هر یک از ارکیده های وانیلی باید توسط یک کارگر در یک روز از سال و هنگامی که گیاه گل می دهد ، گرده افشانی کنند. بعد از آن 9 ماه طول می کشد تا غلافهای بذر رشد کنند و پس از آن فرآیند پخت شروع می شود که در آن لوبیاها برای مدت چند هفته سفید ، عرق کرده و در معرض آفتاب خشک می شوند.
حال باید
#سازمان_غذا_و_دارو دقیقا به مردم درمورد منبع و منشأ طعمدهنده وانیل در صنایع غذایی و عطر کشور به مردم و خبرنگاران توضیح دهد.
نه اینکه مثل قضیه ژلاتین سکوت کند و پاسخی ندهد.
هرچند بنظرم اینها همینکه علامت تاییدیه FDA رو میبینن دیگه میگن مشکلی نداره و سیب سلامت رو تقدیم میکنن!
✏ یاسین روشنی
🌎🔎پشتپردهها در صریح نیوز
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
کانال پشتیبان در ایتا:
@sarih_news
کانال پشتیبان در تلگرام:
sarihnews1401