سبک های یادگیری در ریاضی دوره ابتدایی
یادگیری دانش آموزان را می توان در سبک های
یادگیری و در ساختار انسان شناختی دانش آموزان
خلاصه نمود:
سبک های شناختی
سبک یادگیری کلامی
سبک یادگیری تصویری
سبک یادگیری دست ورزی
سبک یادگیری کلامی: دانش آموزان با این سبک کسانی هستند که وقتی فکر می کنند به زبان کلمات و جملات با خود حرف می زنند و می توانند افکار خود را مستقیماً روی کاغذ بیاورند استدلال ریاضی را مرحله به مرحله و جزء به جزء درک می کنند و چون مراحل اثبات به پایان می رسد، مراحل درک ریاضی آنان خاتمه پیدا می کند.
سبک یادگیری تصویری: این دانش آموزان وقتی به تفکر می پردازند، روند تفکر به زبان مفاهیم و ارتباط بین آن ها پیش می رود و بازنویسی روند تفکر برای ایشان نیاز به زحمت مضاعف دارد. استدلال ریاضی توسط ایشان به صورت کلی، مانند نگاه کردن به اجزای یک تابلو به صورت سرتاسری ادراک می شود.
سبک یادگیری دست ورزی: این دانش آموزان
ساختارگرا هستند. بازسازی ساختارها و دست و فکرشان نقش مهمی در تفکر و یادگیری ایفا می کند. ایشان با بکار بردن ابزارها و ساختن اشکال و بازسازی ذهنی ساختارها در ذهن خود مفاهیم را یاد می گیرند و مهارت ها را کسب می کنند. استدلال ریاضی را تا وقتی خودشان بازسازی نکنند نمی فهمند و تاریخ را نیز باید به زبان ذهن خود بازسازی کنند تا بتوانند از آن درس بار بگیرند. در کلاس درس باید به سه سبک یادگیری توجه داشت و آموزگار باید درس را چنان آموزش بدهد که هر سه گروه بتوانند بیاموزند.
منبع: کتاب درمان اختلالات یادگیری ریاضی
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
☢
#محتوای_آموزشی،
#اوریگامی،
#انیمیشن و
#کلیپ_مناسبتی🎒دبستان انیمیشنی را در اینما، آپارات، ایتا، نماشا، تلگرام و اینستاگرام دنبال کنید👇
🆔
@Dabestananimation