۶- نکته مهمتر، سایه ترس ناشی از شجاعت رهبر ایران بر حامیان اسرائیل است که در دلشان رعب ایجاد کرد و پس از افکار عمومی دنیا، آنها را هم به این باور رساند که اسرائیل نابودشدنی است! و این یعنی تحمیل اراده مقاومت بر اراده دشمن در جنگ ارادهها! رهبر اکثریت دموکراتها در سنا پس از وعده صادق دو و سخنان رهبر معظم انقلاب اذعان کرد که اسرائیل در حال خفه شدن و نابودی آن یک احتمال جدی است! چاک شومر میگوید «به عنوان کسی که همواره از اسرائیل حمایت کردهام، برای من روشن شده که جهان پس از 7 اکتبر تغییر کرده و اسرائیل خفه شده و به یک دولت مطرود تبدیل شده که دوام نخواهد آورد»! وی تصریح میکند «حمایت از اسرائیل به پایینترین سطوح در طول تاریخ رسیده و روابطش با جهان در حال فروپاشی است و مردمش به این نتیجه رسیدهاند که نابودی اسرائیل یک احتمال جدی است»! این اذعان به همان سیاست رهبری است که تاکید کردند «حلقه محاصره اسرائیل تنگتر میشود تا سرانجام از صحنه وجود حذف شود». برنی سندرز سناتور آمریکایی هم اذعان میکند «اسرائیل در حال شکست خوردن است»! اما عمق جنگ ارادهها را باید در سخنان نایبرئیس کمیسیون امنیت و روابط خارجی پارلمان خود اسرائیل درک کرد که اذعان میکند «7 اکتبر باعث شد تا دیگر کسی از اسرائیل نترسد و مردم منطقه به این باور رسیدند که زمان آن رسیده که دیگر نباید از اسرائیل ترسید و اسرائیل دیگر از نظر بازیگران منطقه ترسناک نخواهد بود»! زوی هاوزر سپس با تاکید بر اینکه «این تحول نگرانکننده یعنی تغییر نگاهها به اسرائیل در مفهوم راهبردی منطقهای» تصریح میکند «فرو ریختن ترس مردم منطقه از اسرائیل به دلیل فروپاشی قطعی قدرت بازدارندگی اسرائیل است و این فروریختن ترس بازیگران منطقه، اسرائیل را در این کارزار محدودتر کرده است»!
۷- شجاعت ناشی از تبیین حقیقت و واقعیت میدان است که به استاد دانشگاه جان هاپکینز آمریکا شجاعت میدهد تا چنین قدرت نفوذ کلامی را ستایش کند و عالمان سنی را به این باور و جرأت میرساند که خطاب به حکام عرب بگویند «دروغ و فتنه بس است!، همه ما مسلمانیم». سلامه عبدالقوی از علمای الازهر و مشاور سابق وزیر اوقاف مصر در واکنش به حضور و سخنان رهبر معظم انقلاب در نماز جمعه گفت «چنان با زبان عربی دقیق و به درستی به آیات قرآن استدلال کرد و پیشبینی دقیقی از واقعیت دردناک داشت، و رو به قبله ما نماز خواند و قرآن را بدون تحریف قرائت نمود و شهادتین را خواند که حاکمان ما از آن عاجزند! حال کجای این، شرک و بتپرستی و کفر بود؟!» سیاستمدار پاکستانی هم به خوبی سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه دشمن ایران همان دشمن کشورهای منطقه است را تفسیر کرد که «موشک دشمن، هم اسماعیل هنیه از اهل سنت و هم حسن نصرالله از اهل شیعه را به شهادت میرساند، وقتی این موشک از یک اتاق فرمان میگیرد و بین سنی و شیعه فرقی نمیگذارد، چرا ما باید در درگیری شیعه و سنی باشیم؟»
۸- شجاعت رهبر معظم انقلاب به مقامات دیگر کشورها هم جرأت داد تا صریحتر در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی موضع بگیرند و بعد از به شکست کشاندن طرح عادیسازی روابط اعراب و اسرائیل، زبان عربها را هم باز کرد!
امیر قطر خواستار محاکمه نتانیاهو به عنوان جنایتکار جنگی و به اتهام نسلکشی میشود و وزیر خارجه عمان جرأت میکند تا بگوید «به جای محکوم کردن ایران، به اشغال فلسطین پایان دهید».وی تصریح میکند «هر کس که فکر میکند با محکوم کردن و مهار ایران، حذف حماس، شکست دادن حزبالله و یا حمایت مستمر سیاسی، نظامی و مالی از اسرائیل میتوانیم به صلح برسیم، یا دچار توهم است یا سادهلوح و یا اینکه عمدا تلاش میکند از حقیقت دوری کند»! وزیر خارجه عربستان نیز اعلام میکند «ما میخواهیم اختلافات با ایران را برای همیشه حل کنیم و روابط خود را مانند دو دوست گسترش دهیم»! بعد از دیدن موشکهای هایپرسونیک در آسمان است که حاشیه اجلاس دوحه قطر را پررنگتر از متن آن میکند. از دید صاحبنظران و تحلیلگران، سران و مقامات کشورهای عربی در این نشست به دنبال اطمینان دادن به ایران و اثبات عدم دشمنیشان با تهران بودند. منطق آنها نیز این بود که اگر جنگ شود آمریکا آنها را تنها خواهد گذاشت، همانگونه که در حمله به تاسیسات نفتی عربستان این را بهخوبی فهمیدند!
۹- سخنان رهبری چنان شجاعتی ایجاد کرد که خیلیها پای سلاح هستهای را هم به میان کشیدند. برخی کارشناسان رسانههای منطقه و بینالمللی احتمال رفتن ایران به سوی سلاح هستهای با وجود جنایات اسرائیل و حمایتهای آمریکا از این جنایات را امری طبیعی و منطقی درست تحلیل کردند و برخی در منطقه با وجود اینکه سلاح هستهای در دکترین جمهوری اسلامی جایی ندارد، آن را از ایران مطالبه کردند! محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان هم با تاکید بر ناتوانی اسرائیل در نبرد با فلسطین، لبنان و جمهوری اسلامی هشدار داد