#شهادت_حضرت_حمزه ۳
🔴پیش از اسلام
حضرت حمزه با ابوطالب و دیگر عموهای پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) در خواستگاری حضرت خدیجه نیز حاضر بوده است؛ حتی برخی از منابع، با وجود فاصله سنی کم او با پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) و خواندن خطبه ازدواج توسط ابوطالب، در ماجرای خواستگاری خدیجه فقط از حمزه نام بردهاند.
در سالی که قُرَیش به قحطی و خشکسالی سختی گرفتار شده بود، در پی پیشنهاد پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) برای کمک به ابوطالب که فردی عیال وار بود، حمزه سرپرستی جعفر را به عهده گرفت
حضرت حمزه شکارچی بود و به شکار میپرداخت.
او در روزگار جاهلیت، از جمله فرزندان عبدالمطلب بود که در قریش ریاست یافتند و چنان جایگاهی داشت که بعضی با او پیمان میبستند.
🔴پس از اسلام
🔸روزی که پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) خویشان نزدیک خود را برای دعوت به اسلام گردآورد (یوم الإنذار)، حضرت حمزه نیز حضور داشت.
🔹حضرت حمزه حتی در زمانی که هنوز مسلمان نشده بود، همچون ابوطالب، از پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) در مقابل آزار مشرکان حمایت میکرد.
🔸طبق برخی از نقلهای تاریخی، حمزه توهینهای ابولهب و سایر مشرکان به پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) را تلافی میکرد.
🔹اسلام آوردن وی را در سال دوم یا ششم بعثت و قبل از مسلمان شدن ابوذر دانستهاند. مسلمان شدن حمزه در گرویدن خویشان او به اسلام مؤثر بود.
🔸آگاهی ما از زندگی حمزه، پس از اسلام آوردن تا هجرت، ناچیز است.
پس از آنکه پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) دعوت خود را آشکار ساخت، حمزه نیز به دعوت علنی پرداخت.
🔹 وی در کنار پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) ماند و به حبشه مهاجرت نکرد. در سه سالی که مشرکان بنی هاشم را در شعب ابی طالب محاصره کردند، حمزه با مسلمانان همراه بود.
🔹 در دومین بیعت عقبه، در سال دوازدهم بعثت، که جمعی از مردم مدینه با پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) پیمان بستند، حمزه همراه مولا علی(علیهالسلام) حاضر و مراقب بود تا مشرکان بدانجا نزدیک نشوند.
#ادامهدارد
ازاینکهبالینککانالارسالمیکنیدمتشکرم
#کانالدرسایهسارقرآنوعترت👇🏻
─┅═༅𖣔🏴𖣔༅═┅─
@darsayehsarahlebeyt