🔵 نکاتی چند در مورد نظرات اخیر نماینده شهرضا و دهاقان، سرکار خانم
#محمودی
🔻1-اخیرا خانم محمودی در مصاحبه ای در مورد مساله حجاب گفته اند که «راهکار ترویج حجاب در جامعه، کار فرهنگی است و با زور و جریمه کسی با حجاب نمی شود.»
در نگاهِ اول، این حرف ، حرف درستی است چون معمولا رفتار انسان، ناشی از افکار اوست و تغییر افکار نیز با زور میسر نیست بلکه با استدلال و منطق و روشنگری امکانپذیر است.
اما در نگاهی عمیق، این حرف، حرف بسیار ناقصی است. چون کار فرهنگی برای همگان اثرگذار نیست، در کنار کار فرهنگی باید اعمال قانون هم باشد. در حال حاضر مسئله حجاب از یک مسئله فرهنگی، تبدیل به یک مسئله سیاسی و حتی امنیتی شده است و بی حجابی علاوه بر اینکه حرام شرعی است حرام سیاسی نیز محسوب می شود. دشمن برای ترویج بی حجابی در کشور برنامه ریزی مستمر دارد و پیوسته در تلاش است تا بی حجابی اجباری را در جامعه نهادینه کند به عنوان مثال، گروههایی را در شهرهای مختلف سازماندهی کرده تا مانور بی حجابی راه بیندازند و این امر را برای مردم عادی سازی کنند. مسلما کار فرهنگی برای افرادی که خود را در دام برنامه های دشمن انداخته اند جوابگو نیست و در برابر این افراد حتما باید اعمال قانون کرد.
🔻2-بسنده کردن به کار فرهنگی حتی برای اثرگذاری بر مسئولین نیز کافی نیست چه برسد به سایرین!
به عنوان مثال، چندین سال است که مردم منتظرند تا نمایندگان مجلس، شفافیت آرا را بپذیرند. برای فرهنگ سازی در این زمینه، سامانه ها و سایت هایی نیز ایجاد شد تا نمایندگان، تشویق به شفافیت آرا شوند. اما متاسفانه برخی از نمایندگان ( و از جمله سرکار خانم محمودی) هنوز هم حاضر نیستند که رای خود را برای مردمی که به آنها اعتماد کرده اند شفاف کنند ( مردم به نمایندگان اعتماد کردند و آنها را به مجلس فرستادند اما برخی نمایندگان، به مردم اعتماد ندارند تا رای خود را برای موکلینشان شفاف کنند) بلکه منتظرند تا قانون شفافیت ابلاغ شود تا به زورِ قانون، شفافیت را بپذیرند. بنابراین کار فرهنگی روی برخی افراد اثرگذار نیست و لازم است در حق آنان اعمال قانون کرد همانطور که نماینده شهرضا و دهاقان را فقط با زورِ قانون می شود مجبور به پذیرش شفافیت آرا کرد.
(خدا رحمت کند شهید مدرس را، که حتی به بقال محل هم گزارش می داد که در مجلس چه کرده است و می گفت این بقال هم موکل من است و حق دارد بداند.)
🔻3-خانم محمودی گلایه کرده بودند که «چرا متولیان امور فرهنگی ، کار را رها کردند تا دچار مشکل شویم.»
ما نیز انتقاد داریم و از پاس کاری نهادهای فرهنگی بسیار گلایه مندیم اما تفاوتش این است که ما مردم دستمان به جایی نمی رسد، ولی شما که نماینده مجلسید و در ازای مسئولیتتان حقوق می گیرید چه کردید؟ آیا در این هفت سالی که در مجلس حضور دارید به عنوان یک فرزند شهید ( که به اعتبار نام و عکس پدر شهیدتان به مجلس راه یافتید) در راستای ترویج حجاب که وصیت قاطبه شهداست طرح موثری ارائه کردید؟
https://eitaa.com/dehaghan