🔰 تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!
👤
#حسین_شریعتمداری
🔸دیروز جناب آقای موحدی آزاد، دادستان محترم کل کشور در نشستی با حضور معاونان دادستان کل و قضات و دادیاران دیوان عالی کشور، ضمن بیان این نکته که «کلیات طرح نور فراجا مورد تایید است و از اقدامات قانونی آنان حمایت میکنیم»، تاکید کردند که:
🔻«باید اولویت با جرایم سازمانیافته در فضای حقیقی و مجازی در حوزه عفاف و حجاب باشد».
🔸تأیید طرح نور فراجا و تاکید بر اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته، از حساسیت دادستان محترم نسبت به پدیده پلشت کشف حجاب و ضرورت مقابله با آن حکایت میکند که به حق قابل تشکر و تقدیر است. اما، با توجه به انتقادات منطقی و مستندی که بر لایحه موسوم به حجاب و عفاف وارد است و به وضوح از ناکارآمدی و پیامدهای سوء آن در صورت تصویب حکایت میکند، پرسشی نیز از جناب ایشان در میان است که طرح آن را با عرض پوزش و فقط برای درک بهتر نظر دادستان محترم، خالی از فایده نمیدانیم.
🔸پرسش آمیخته به دغدغهای نیز در میان است و آن، این که مبادا منظور از اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته، به معنا و مفهوم بیتوجهی و رها کردن مقابله با کشف حجاب در انظار و اماکن عمومی باشد! این سؤال از آنجا مطرح است که متاسفانه در ماده ۴۹ لایحه موسوم به عفاف و حجاب، به گونهای غیرقابل توجیه و در مغایرت آشکار با احکام شرعی و قوانین جاری کشور، مقابله با حکم شرعی و قانونی کشف حجاب نادیده گرفته شده است.
🔸گفتنی است اشکالات جدی لایحه عفاف و حجاب تنها محدود به ماده یاد شده نیست و امید است این لایحه که نه فقط در پیشگیری از کشف حجاب ناکارآمد است، بلکه ترویجکننده این پدیده پلشت نیز هست، از اساس کنار گذارده شود.
🔸پیشگیری از کشف حجاب در انظار و اماکن عمومی، کمکرسانی و یاری به زنان کشفحجابکننده و اقدامی خداپسندانه و بشردوستانه برای نجات آنها نیست؟!
🔸و بالاخره با شناختی که از حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای موحدی آزاد در دست است و با توجه به جایگاه رفیع و حساس ایشان، تردیدی نیست که مقصود حضرت ایشان از اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته و پشت صحنه ماجرای (به قول حضرت آقا چالش تحمیلی حجاب) بیتوجهی به نجات دختران و زنان کشفحجابکننده از چنگال این پدیده پلشت نیست.
#یادداشت_روز
✨ 🌺 ✨
🌺