📌
وفات حضرت خدیجه علیها السلام (به روایتی)
🔹حضرت خدیجه کبری سلام الله علیها نخستین همسر پیامبر صلیالله علیه و آله،و مادر بزرگوار حضرت زهرا سلام الله علیها، از زنان شریف، اصیل و نامدار قریش می باشد. وی با این که در عصر جاهلیت در مکه دیده به جهان گشود و در آن شهر قبیله گرا و طایفه مدار رشد یافت، اما در عفت، سخاوت، مهر و وفا با همسر خود کم نظیر بود.
🔸در اسلام نیز او به عنوان یکی از چهار بانویی که بر تمام بانوان بهشت فضیلت و برتری دارند، شناخته شده و بجز دختر ارجمندش حضرت فاطمه سلاماللهعلیها که سرور زنان دو جهان است هیچ بانویی هم شأن او نیست.
🔹حضرت محمد (ص) که پیش از بعثت، بنا به سفارش عمویش ابوطالب ع در یک سفر به عنوان یکی از کارگزاران حضرت خدیجه شرکت کرد و سود فراوانی نصیب وی نمود، علاقه خدیجه (س) را به خویش جلب و زمینه ازدواج با وی را فراهم کرد.
▫️ خدیجه (س) به پیامبر (ص) علاقه ویژهای داشت و هنگامی که آن حضرت مبعوث به رسالت شد، تمام توان و دارایی های خویش را در اختیار آن حضرت گذاشت تا در راه اسلام و شکوفایی آن هزینه کند. او نخستین زنی بود که به آن حضرت ایمان آورد و در این راه مشقت ها و آزارهای فراوانی از سوی قریش و اهالی مکه متحمل شد.
🔸سرانجام این بانوی فداکار پس از ۶۵ سال عمر با برکت و سالها تلاش و کوشش و خدمت به رسول گرامی (ص) و دین مبین اسلام، پس از بازگشت از محاصره قریش در شعب ابیطالب، بر اساس یک نظر در ۲۹ رجب و طبق نظر مشهور در دهم ماه رمضان سال دهم بعثت، در مکه وفات یافت و در حجون یا قبرستان ابوطالب به خاک سپرده شد.
#رجب_۲۹
#حضرت_خدیجه