📛مطالبه از مسئولین؟! با چه منطقی؟!
🔺می گویند ما باید مطالبه کنیم تا مسئولان پای کار بیایند! تعجب می کنم. مطالبه؟ از کی؟ از چی؟ با کدام منطق؟
🔺گاهی که احساس می کنم طرف وزنی دارد و خلوص نیتی، جواب می دهم و می گویم: رهبر انقلاب به صراحت فرمودند: "در انجام وظیفه نه تعلل میکنیم و نه شتاب زده میشویم." این برهان قاطع است برای تنظیم کنش ها و واکنش ها با تراز تعریف شده فرمانده کل قوا. قرار نیست به اسم انقلابیگری فشار بیاوریم که تدبیر نظام گرفتار این دوگانه شود. قطعا وعده صادق 3 انجام خواهد شد بعون الله تعالی. اما در زمان خود.
🔺گاه مطالبات می تواند قوه تصمیم گیر نظام را تحت فشار قرار دهد. نه صبر امروز باید نوک پیکان ها را به سمت پزشکیان ببرد، نه موفقیت درهم شکستن داعش و جریانات تکفیری در سال های پیش را باید به حساب روحانی نوشت. چراکه تصمیم گیری در این زمینه ها، به فرد یا دولت یا جریان خاص محدود نمی شود.
🔺مبارزه با رژیم صهیونیستی جزو مسلمات نظام اسلامی و مسئولان کشور است. ما در سال های طولانی، حق مطلب را با درهم کوبیدن جریانات تکفیری ادا کردیم. دیگر قرار نیست بار نجنگیدن ارتش سوریه را ما به دوش کشیم. جمهوری اسلامی، دست افراد را می گیرد برای دفاع از خود اما قرار نیست به جای آنان راه هم برود. همه چیز حساب و کتاب دارد. نظام هم حواسش هست که چه باید بکند هم در معرکه های گوناگون و هم در برابر جنایات صهیونیست ها.
🔺وعده صادق 3، به موقع انجام خواهد شد تا بازی را و نتیجه را تغییر دهد. کاری نکنیم که فشار بر مسئولان معنا شود آن هم از نوعی که کشاندن کشور به زمین بازی دشمن باشد. هوشیاری و عقلانیت ایرانی را نمایندگی کنیم. نه بگذاریم ما را به شتاب بکشانند و نه اجازه دهیم سرعت گیر سر راه ایجاد شود. به قوه تصمیم گیر نظام اعتماد کنیم.
🖇کانال دفتر ارتباطات فرهنگی
👇
❁✧═┅┄┄┄
🌐
@difqom
┄┄┄┅═✧❁