تولید برنامههایی در قالب پرسش و پاسخ ، کلیدی راهگشا برای ترویج عفاف و حجاب
علی غلامی رئیس دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق ع ضمن تاکید بر اجرای مصوبه حجاب و عفاف شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۸۴ بیان کرد:
آثار مثبت و منفی فرهنگ به گونهای است که در سطح یک جامعه با فاصله و تاخیر نمایان میشود و این عامل باعث سبب درمان معضلات فرهنگی با راهحلهای اقتصادی و سیاسی میشود؛ لذا برای اجرای کار فرهنگی در جامعه نیازمند الگو قراردهی حضرت نوح (ع) هستیم تا با حوصله و صبر فراوان مسائل فرهنگی را پیش ببریم و در این راه نباید منافع ملی را نادیده بگیریم.
وی با اشاره به راهکارهای حفظ حجاب و عفاف در جامعه مطرح کرد: فرهنگسازی حجاب وابسته به سه عنصر فرد، خانواده و اجتماع است و باید جنبههای شناختی، گرایشی و رفتاری افراد نسبت به پدیده حجاب با استدلال و الگوسازی تقویت شود. همچنین در این مسیر نباید هر کدام از عناصر نقشهای خود را به یکدیگر واگذار کنند، بلکه خانواده باید در کنار نقش نهادهای آموزشی حاکمیت باید فرزندش را متناسب با اوضاع روز تربیت کند و او را در مقابل رفتارهای ناهنجار واکسینه کند.
غلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگر تلویزیون و صدا و سیما برای ترویج عفاف و حجاب برنامههایی در قالب پرسش و پاسخ تولید کند و عوامل و پیامدهای این امر فرهنگی را تبیین سازد، کلیدی راهگشا برای حل مسئله حجاب است، البته متاسفانه در این راه با مشکل عدم اعتقاد و توان مواجه هستیم