✨ بشارت نوزدهم:
🔰 پرسش مقام معظم رهبری از آیت الله بهجت (ره) در مورد صحت نقل قول «پیرمردها هم ظهور را درک می کنند.» و جواب آیت الله بهجت (ره) به ایشان
حجت الاسلام عالی:
▪️ من به طور موثق دارم خدمتتون عرض میکنم که:
مقام معظم رهبری - در - یک مرتبه ای که خدمت آقای بهجت رسیده بودند، فرموده بودند که:
🔹 این چیزی که از شما پخش شده راجع به اینکه «پیرمردها هم ظهور امام زمان (عج) را می بینند»، این درسته؟ این رو شما گفتید؟
آقای بهجت فرمودند که:
🔸 من یکی از دوستان موثقم که کاملا بهش اطمینان دارم - و - حدود 65 سالشه، ایشون خدمت امام زمان علیه السلام رسیده بودند و به آقا گفته بودند که (نقل به مضمون):
🔷 کی ما می توانیم ظهور را درک کنیم؟
▫️ حضرت فرموده بودند که (نقل به مضمون):
🔶 نزدیک است ان شاء الله.
▫️بعد اون فرد عرض کرده بود که:
🔷 امثال بنده میتونند ظهور رو درک بکنند؟
▫️آقا فرموده بودند که:
🔶 پیرمردتر از شما هم درک میکنند.
این چیزیست که پخش شد از آقای بهجت و عرض کردم که کاملا از این جهت موثق هستش. من اون شخصی رو که خودش خدمت مقام معظم رهبری -بوده و مقام معظم رهبری- با ایشون و همراه ایشون خدمت آقای بهجت بودن و این رو شنیدن، ایشون -این مطلب رو به من- میگفتش.
حجت الاسلام عالی در ادامه این سخنرانی بیان کرده اند که با وجود بشارت بزرگان در صورت آماده نبودن جامعه شیعه امکان به تاخیر افتادن ظهور هست و وفای به عهد شیعیان که همان زندگی طبق رضایت امام زمان (عج) است، راه جلوگیری از به تاخیر افتادن ظهور می باشد.