خودرویی نمی توان مانند رقیب خارجی تولید کرد حداقل بتوان نیاز کشور و مردم را تامین کند. اگر امکان تولید خودرویی در کشور وجود داشته باشد و در کنار آن برنامه ای تدوین شود که مسکن و خودرو را از حالت سرمایه ای خارج و تبدیل به کالای مصرفی کند دیگر مردم به سمت خرید و فروش این دو کالا نمی روند.
قادری افزود: تمایل مردم به سمت خرید مسکن و خانه به این دلیل است که نمی خواهند سرمایه شان کاهش یابد .
وی با اشاره به اینکه تولید مسکن در سالهای گذشته کاهش داشته است تصریح کرد: متاسفانه درصد قابل توجهی از خانه های خالی از سکنه در کشور وجود دارد چرا که سیاست هایی که باید مکمل تولید مسکن باشد به کار گرفته نشده است و همچنین سیاست های حمایت از تولید خودرو نیز به کار گرفته نشده است .
نماینده مجلس یازدهم افزود: اگر روی خودروهای گران قیمت مالیات وضع شود برای مسکن خالی و زمین های رها شده مالیات وضع شود قطعا بخشی از مشکلات اقتصادی حل خواهد شد.
وی با اشاره به CGTO یا همان عوارض نوسازی که در شهرداری ها وجود دارد برای ساختمان سازی در نظر گرفته می شود، تصریح کرد: ساختار درآمد شهرداریها بر پایه مالیات بر ساخت و سازها بنا شده که این خود مولد تورم است ، در حالی که در دنیا برای شروع ساخت و ساز ، آب و برق و تلفن و غیره عوارض بسیار محدود است در ایران این مالیات در همان ابتدا از سازندگان دریافت می شود باید عوارض نوسازی که درآمدهای پایدار شهرداری ها است باید به عنوان منبع درآمدشان تعریف شود نه اینکه مالیات بر ساخت و ساز تعریف شود لذا کسی که تصمیم به ساخت مسکن داشته باشد ابتدا نباید مبالغ کلانی را پرداخت کند که اگر کل پول خود را برای خرید زمین و عوارض پرداخت عملا دیگر پولی برای ساخت نخواهد داشت.
وی در پاسخ به اینکه مجلس یازدهم چگونه می تواند مطالبات مردم را از دولت درخواست کند گفت: یکی از مشکلاتی که وجود دارد صرف داشتن قانون مشکل را حل نمی کند آیا قانونی که وجود دارد مشکلات را حل می کند یا نه زمینه اجرای قانون نیز بر عهده خود مجلس است مواردی وجود دارد که قانونی در مجلس وضع شده ولی زمینه اجرای آن وجود ندارد یا دولت آئین نامه مربوطه را تدوین نکرده است بنابراین این قانون خاک خورده و عملا هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد به نظر می رسد بعد نظارتی قطعا باید مورد توجه مجلس یازدهم باشد اگر زمینه ای برای اجرا وجود ندارد این زمینه ها را فراهم سازد تا دولت بتواند اجرا کند. این بحثی است که در مجلس یازدهم باید پررنگ شود.
سردبیر شهر فردا در پاسخ به سوال مجری برنامه پیرامون برخی درآمدهای بازنشستگان که با هم همخوانی ندارند و این ارقام در کمیسیون بودجه رقم می خورد تصریح کرد: اگر قرار است اصلاحی صورت بگیرد در مورد درآمدهای پایین است نمی شود که درآمد های بالا را کاهش داد اما در آمدهای پایین را می توان افزایش داد از طرفی این امر برای کشور بار مالی خواهد داشت و با توجه به کسری بودجه ای که وجود دارد
این کار باید به صورت تدریجی صورت بگیرد و منبع درآمد آن باید از جایی تامین شود.
وی در پایان خاطر نشان ساخت: بحثی که وجود دارد همه درآمدهایی که باید به حساب خزانه واریز شود مطرح است به طور مثال درآمد هدفمندی یارانه ها که در طول سالهای گذشته با قیمت حامل های انرژی اضافه شده نسبت به قیمت سال اول در حال حاضر میزان افزایش آن بسیار زیاد است در واقع بخشی از این عدم تعادل ها را می توان برای منبع درآمد ها استفاده کرد.
http://shahrefarda.ir/fa/news/111835/