مصاحبه همسر رییسجمهور تصویر حقیقی زن مسلمان ایرانی را بازسازی کرد
مدیر اندیشکده زن و جامعه:
🔹مصاحبه جمیله علمالهدی، همسر رییسجمهور، با یک رسانه آمریکایی تصویر حقیقی زن مسلمان ایرانی را بازسازی کرد و تمدن غرب در زمینه حقوق و شخصیت زن را به چالش کشید.
🔹مناقشات سیاسی و دیپلماتیک امروز میان جمهوری اسلامی و آمریکا و اروپا، امتداد عینی دو نگاه متفاوت به انسان و حیات اجتماعی اوست. لذا تقلیل چالش ما و غرب به تحریم ها و تهدیدها و استراتژی مواجهه با آن، سطحی نگری و عدم شناخت صحیح میدان است. ما در سطحی فراتر درگیر یک نزاع تمدنی و تاریخی با غرب هستیم که امروزه سطوح و لایه های مختلفی پیدا کرده است.
🔹کارآمدترین و موثرترین راهبرد ما به عنوان نماینده گفتمان اسلام و معنویت سیاسی در جهان، نه پاسخ به شبهه پراکنی های غرب، بلکه هجوم به بنیان های معرفتی و تاریخی غرب در نسبت با زن و خانواده است. به تعبیر مقام معظم رهبری ما در ماجرای زن از غرب طلبکاریم. این یعنی برداشتن علم دفاع از حقوق و شخصیت زنان و نفی و نقد رویکردهای غربی و فمینیستی به زن و جنیست.
🔹مصاحبه جمیله علم الهدی همسر رییس جمهور با هفته نامه نیوزویک ، کنشی هوشمندانه در راستای تحقق و پیگیری دیپلماسی عمومی با رویکرد جنسیتی است که خلاء جدی دستگاه سیاست خارجی کشور ما در طول این سالها بوده است.
🔹مصاحبه خانم علم الهدی منطق او در مواجهه و ورود به بحث درباره خانواده و مناسبات زن و مردم در جامعه ایران و همچنین نوع مواجهه او با فمینیسم و تجربه غرب در عرصه حقوق زنان، اگر مهمتر از سخنرانی بسیار دقیق رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان ملل نباشد به طور قطع نتایج و تاثیرات کمتری ندارد. زیرا این رایزنی ها و گفت و گوها با بدنه اجتماعی غرب نزدیک ترین مسیر برای غلبه گفتمانی و توفیق در این صحنه نزاع تمدنی است.
irna.ir/xjNwXf
@IRNA_1313