برخی به این عکس نقد کردن که ایکاش روحانیت برای اختلاس لباس رزم میپوشید نه برای حجاب
سه نکته مهم
1⃣ همیشه برخی ۲گانه بیحجابی یا اختلاس رو مطرح میکنن و میگن کدوم مهمتره؟ این سوال اساساً غلطه. مثل اینکه بپرسیم آب مهمتره یا غذا؟ بله آب مهمتره ولی نمیتونی غذارو حذف کنی. هرکدومو حذف کنی میمیری، یکی زودتر یکی دیرتر. اختلاس رو برخی از مسئولین میکنن، بیحجابی رو هم بعضی مردم عادی و برخی خانواده مسئولین. اینکه بگیم بخاطر اختلاسِ مسئولین به حجاب مردم کاری نداشته باشن این غلطه، چون درتقابل هم نیستن این ۲تا، باید بههر دو رسیدگی بشه، هرکدوم اگه رسیدگی نشه جامعه بیمار میشه.
این چه صیغهایه تا بحث حجاب پیش میاد اختلاسو میکشن وسط؟
2⃣ من اگه بخوام یه نقد به این عکس بکنم اینه. حداقل روحانیت نباید جامهی رزم برای برخورد با بیحجابی بپوشه، چون خود روحانیت درمورد حجاب مورد سواله. حوزه و روحانیت در مسائل فرهنگی محل سوالن، در مورد دین مردم محل سوالن و به نظر باید در مورد وظیفه خودشون در این حوزه گزارش بدن نه اینکه طلبکار باشن.
دقت کنیم ۳۲ نهاد در حوزه حجاب مسئولیت دارن و کمکاریهای این بزرگواران باعث شده وضع حجاب به اینجا برسه و طبیعتاً یکی از نهادهایی که در این موضوع باید به مردم جواب بده، حوزهس
3️⃣ شاید براتون جالب باشه کمیسیون فرهنگی مجلس دو بار تو سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ با این دستگاهها که به طور مستقیم در زمینه حجاب مسئولیت دارن، مکاتبه کرده و گفته گزارش بدن که چی کار کردن. از بین این دستگاهها، ۱۹ تاشون جواب هم ندادند که یکیش مرکز مدیریت حوزه علمیه قم بوده
منبع بند۳
#حسین_دارابی
@hosein_darabi