جهش جوانان و دانشگاهيان به سمت علمورزی و معرفتافزایی؛ لازمه شكل گيري تمدن نوین اسلامی است
پنجمین نشست تعاملي از سلسله نشستهای تخصصی گفتمان سازي بیانیه گام دوم انقلاب با عنوان «جوانان: طلایه داران تمدن ساز حسینی» روز جمعه مورخ 04/06/1401 به همت مركز آموزش مجازي دانشگاهيان و با همكاري دفاتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با حضور حجتالاسلاموالمسلمین آقاي دکتر محمدعلی رنجبر ، عضو هیئتعلمی مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی (قدس سره) و مدیر اندیشکده ایران پیشران برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر رحيم مرادی دبير اجرايي نشست ضمن اشاره به نقش مهم جوانان در بیانیه گام دوم در راستای حرکت به سمت خودسازی، جامعهسازی و تمدنسازی بر نسل جوان مومن، دانا و پرانگیزه كه محور پیشرفت جامعه اسلامی است، تاكيد كرد.
اين عضو هيات علمي دانشگاه افزود: بیانیه گام دوم انقلاب همانند قطاری است که برای پیمودن چهل ساله دوم انقلاب اسلامی طرح ريزي شده و جوانان انقلابی نقش لوکوموتیورانی این قطار را برعهده دارند.
در ادامه دکتر محمدعلی رنجبر، عضو هیئتعلمی مؤسسه علمی پژوهشی امام خمینی (قدس سره)؛ سخنران ويژه نشست گفت: قلب جزیرهی جهانی خاورمیانه است و قلب این منطقه جایي جز ایران نیست، از اين رو براساس این موقعیت ژئوپولیتیکی باید اولویت سنجی کرد و در محیط های علمی لازم است دنبال مطالبات کلان بود و مطالبات کلان امروزی کشور را شناخت و آن چیزی جز مقاوم سازی اقتصاد برای تثبیت نظام در مرحله تثبیت امنیت مالی نیست.
وی در ادامه به این مطلب که خاورمیانه میدان بازی بزرگان عرصه ی سیاسی است اشاره کرد: قویترین سلاح در اين عرصه، امید داشتن بخصوص در ميان جوانان است چرا كه نقش جوانان در بیانیه گام دوم انقلاب بسیار مهم و راهبردی است و بدون استفاده از ظرفیتهای آن کشور راه پیشرفت را طی نخواهد کرد. رهبر فرزانه انقلاب بهخوبی و ظرافت کامل به نقش مهم جوانان در پیشبرد اهداف جامعه اشاره و جوانان را مهمترین سرمایه کشور معرفی کرده است تا با حضور تأثیرگذار جوان در نظام مدیریتی کشور تحول شگرفی در تمام عرصهها به وجود آید. در پایان دکتر رنجبر با بر شمردن چالشهای جمهوری اسلامی بیان داشت که چالشهای نظامی -امنیتی تثبیت شده است و در مرحله ی تبیین قرار گرفته است اما چالش ها مالی -اقتصادی و فرهنگی -اخلاقی نیازمند یک سری اصلاحات رویکردی، رفتاری و ساختاری است كه نياز به حضور جوانان در اين عرصه ها مي باشد
علاقمندان مي توانند جهت دريافت اطلاعات بيشتر درباره نشست ها و همچنين دسترسي به متن كامل محتواي اين جلسات به صفحه کاربری خود در سامانهی مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان به آدرس
Ecnahad.ir
یا صفحات اجتماعي مركز مراجعه نمایند:
ایتا به آدرس:
https://eitaa.com/mizemaaref
تلگرام :
https://t.me/precn
آپارات :
https://www.aparat.com/v/HEVib
اینستا:
Ecnahad.ir@