✏️
خط مقدم جنگ کجاست؟
محمد ایمانی
✍دشمن در چند جبهه با ما درگیر است؛ تحریم اقتصادی و جنگ ارزی، فشار علیه برنامه موشکی، ایجاد درگیری نظامی پس از نابودی حکومت تروریستهای اجارهای در عراق و سوریه، جنگ روانی در فضای مجازی
1- میدان جنگ، جای دیگری است. مسئله مهم این نیست که آمریکا در برجام میماند یا خارج میشود. آمریکا کی در برجام بوده که حالا بخواهد خارج شود؟! در عین حال 27 ماه است از مزایای یکطرفه آن بهره میگیرد. برجام فقط دست و پای دولت را بسته و حریف را جسور ساخته است. امتیازهایی که دادهایم یک طرف؛ اتفاق بدتر این است که برخی مدیران را در فضای متوهم «بنشین و هیچ واکنشی نشان نده»، منقبض و منجمد کرده است. تا این انجماد نشکند، رفتار دولت انفعالی خواهد بود. البته به لطف حکمت و شجاعت رهبر انقلاب و رزمندگان جبهه مقاومت، پیروزیهای منطقهای در برابر آمریکا و متحدانش تداوم یافته است.
2- یک سؤال مهم همین است: چرا در رویارویی مستقیم با دشمن در جنگ جهانی سوم، توانستهایم کمر او را بشکنیم اما در جنگ ارزی و اقتصادی، همین قدر موفق نبودهایم. تولید موشک دوربرد قدرتمند و نقطهزن - با وجود تحریمها- سختتر است یا مثلا تولید خودروی ملی و بستن در واردات؟ چرا نوابغ پارسا و بیادعای حوزه فناوری موشکی در لیست تحریمها و فهرست سیاه سیا و موساد و ام آی سیکس قرار میگیرند اما آمریکا و انگلیس، بیسر و صدا به فلان مدیر بانکی و نفتی و اقتصادی «تابعیت» میدهد؟ مگر نه اینکه افراد برای اخذ تابعیت سوگند یاد میکنند تا با کشورهایی که دشمن تلقی میشوند، بجنگند و مگر نه اینکه آمریکا و انگلیس، در وضعیت تخاصم با ما هستند؟ چرا بنابر اعلام برخی نمایندگان، همچنان 200 مدیر دوتابعیتی داریم؟
3- اگر برنامه موشکی کشور رشد کرد و به جایی رسید که دشمن جرئت نمیکند نگاه چپ بکند، مدیون فداکاری پاکباختگانی مانند شهید طهرانی مقدم است که نه حقوق نجومی میگیرند، نه تابعیت (از) بیگانه دارند و نه زن و فرزندشان، فلان کشور متخاصم غربی را به عنوان «وطن» خود اختیار کردهاند؟ با بیوطنها و چندوطنیها نمیشود روی پای خود ایستاد، قدرتافزایی کرد و حربه تهدید و فشار را از دست دشمن درآورد؛ فقط میشود به نیت گدایی گردن کج کرد و سواری داد. نهایت چنین توسعهای میشود، سران پهلوی، و بن سلمان سعودی که رسما برند «خر شیرده»!! در دنیا شده است.
4- دوتابعیتی و چند تابعیتی (چندملیتی)هایی هم هستند که بدون اخذ تابعیت، کارچاقکن اجنبیاند؛ این اجنبی میتواند شرکت انگلیسی و فرانسوی و آلمانی و اتریشی و ایتالیایی باشد یا کرهای و چینی و ژاپنی و فیلیپینی! فهرست واردات و قاچاق اقلام مصرفی لوکس یا دارای مشابه داخلی را ببینید و قضاوت کنید که دختر و پسر فلان وزیر و نزدیکان فلان مدیر، در حال جنگ با دشمن هستند یا خشاب گذاری سلاح وی؟ اصلا شلیک دشمن نمیخواهد، وقتی کسانی با شمایل خودی، مجال پیدا کنند بمب ویرانگر واردات و قاچاق را زیر پای تولید داخل کار بگذارند. غیرت سفیر ما در فلان کشور جنوب شرق آسیا کجا بود، وقتی به شرکتهای این کشور گفت «بازار لوازم آرایشی ایران بسیار پرسود است. شما میتوانید صادرات را از همین بازار شروع کنید»؟!
5- مشکل برخی مدیران ما بیتعارف این است که مدیریت در تراز طهرانی مقدم و دکتر مجید شهریاری (مردی که با تولید سوخت 20 درصد، حیثیت قدرتهای زورگو را به خاک مالید و جان خود را پای این افتخار گذاشت) را باور نکردهاند. نیروهای غیور کاربلد کم نیستند، اما بعضا اهتمامی برای به کار گرفتن یا مجال دادن به آنها وجود ندارد. در برخی موارد، نسبت روحیات برخی مدیران با این روحیه جهادی، حکایت جن و بسم الله است. به راستی اگر مثلا جای درّی اصفهانی دوتابعیتی، فردی با روحیات حسن طهرانی مقدم یا مجید شهریاری، عضو تیم مذاکرهکننده بود و درباره منافذ مالی و تحریمی برجام سخت میگرفت، آیا کلاه سر دولت و ملت ما میرفت؟ یا مثلا فلان مدیر حسابداری شرکت نفت که گرین کارت کانادا داشت، میتوانست 100 میلیارد تومان بدزدد و بگریزد؟ یا قراردادهای پرخسارت کرسنت و استات اویل و برخی قراردادهای خودرویی امضا میشد؟
اسرار پنهان سیاسی به زبان ساده فقط در کانال سری سیاسی اجتماعی اقتصادی فرهنگی تاریخی دکتر عباسی
Eitaa.com/DoctorAbbasi
پایان قسمت چهارم ادامه دارد