مرکز احیاگران سنت نبوی زیرنظر گروه جهادی در رکاب ولایت:
📣نکات قابل توجه برای مراجعین و اعضای محترم گروه احیا گران سنت نبوی:
گاهی بعضی عزیزان با تماس تلفنی یا پیام به شماره های مرکز، پیگیر می شوند که چرا موردی هنوز به ایشان معرفی نشده.لازم است که چند نکته را در این زمینه خدمت شما بزرگواران یاد آوری کنیم:
🔹۱.همان طور که عزیزان مستحضر هستید امر ازدواج هم، مانند بقیه امور زندگی با عنایت و نظر خداوند متعال صورت می گیرد و خارج از اراده مستقیم بشرست.پس باید توکل ما به خداوند بوده و از او استعانت بطلبیم.
🔸۲.ازدواج سالم و پایدار و اصولی تک تک شما عزیزان برای ما آرزویی بزرگ و دغدغه است و بسیار دوست داریم که واسطه این خیر کثیر ما باشیم.
🔹۳.تمام کادر مجموعه در تلاش هستند که مناسب ترین شخص که با شرایط شما و خانواده شما هم خوانی دارند طبق فرم پر شده و مصاحبه انجام شده به شما معرفی شود.
🔸۴.ما نمی خواهیم بی جهت با معرفی کردن موردهایی که شرایط شما را ندارند باعث زحمت و درگیری های فکری و.... برای شما باشیم و برای رفع تکلیف از خودمان دختر یا پسری را به شما معرفی کنیم.
🔹۵.کادر احیا گران کاملا به صورت رایگان در مجموعه فعالیت دارند و مجموعه با هزینه های شخصی اداره می شود.و بچه ها در کنار فعالیت های اجتماعی و فرهنگی و خانوادگی و....که دارند در این موسسه هم بخاطر دغدغه های ارزشمند دینی و فرهنگی فعالیت دارند.
🔸۶.بحث مصاحبه و معرفی مورد به شما عزیزان رایگان می باشد و در ابتدا امر نیز خدمت شما عزیزان اعلام کردیم که معرفی مورد به شما بزرگواران اصلا زمان مشخصی ندارد و هر زمان که شخصی با شرایط شما و خانوادتان تا حدودی تطابق داشت و به مجموعه ما مراجعه کرده باشد به شما معرفی خواهد شد.و ممکن است شخصی هنوز با شرایط شما به موسسه ما مراجعه نکرده باشد پس شما هم که الان عضو خانواده احیا گران هستید با تبلیغ مجموعه و این کار خداپسندانه دو سود نصیبتان خواهد شد:
اول اینکه اگر کسی با تبلیغ مستقیم یا غیر مستقیم شما به مجموعه مراجعه کند و ازدواج کند دعای خیر او مطمئنا تا قیامت برای شما خواهد بود و باقیات صالحات برای شما.
ثانیا شاید با تبلیغ مستقیم یا غیرمستقیم شما، موردی که شرایط شما را دارد به مجموعه مراجعه کند و ما ایشان را به شما معرفی کرده و ازدواجتان صورت بگیرد.
🔹۷.تا زمانی که عزیزان مصاحبه و مشاوره نشوند به هیچ عنوان موردی به ایشان معرفی نخواهد شد.این مورد مربوط به کسانی است که فقط فرم را خودشان یا اعضای خانوادهشان یا دوستانشان پر کرده اند و برای مصاحبه مراجعه نکرده اند.
🔸۸.دوستان توجه داشته باشند مجموعه فقط تا ۳ مورد (که به شرایط شما نزدیک است) معرفی را انجام می دهد و اگر جواب شما منفی بوده و با دلایل غیر منطقی مورد معرفی شده را رد کرده اید ،بعد از آن تا مشاوره صورت نگیرد و فرم جدید پر نفرمایید امکان معرفی مورد جدید برای شما وجود ندارد.
🔹۹.عزیزان، مجموعه ما به هیچ عنوان عکس مورد معرفی شده را به شما و خانوادتان نشان نخواهند داد و افرادی که چنین ملاکی در بحث انتخابشان دارند ما از ارائه و معرفی مورد به ایشان معذور هستیم.
🔸۱۰.به این نکته توجه داشته باشید که خانم ها و آقایانی که سن ازدواجشان بالارفته است و یا از همسرانشان جدا شده اند و یا همسرانشان فوت کرده اند و یا شرایط کاری یا تحصیلی خاصی دارند به خاطر شرایطشان امکان معرفی مورد به ایشان محدود می باشد. پس باید در این رابطه صبر بیشتری داشته باشند و توکل بر خداوند متعال.
🔹۱۱.بعضی از بزرگواران شماره های تماسهایی در فرم شان نوشته اند که به هیچ وجه پاسخگو نیستند و یا اشتباه درج کرده اند که امکان ارتباطی از سوی ما با ایشان وجود ندارد و در کانال های ما هم عضو نیستند.
🔸۱۲.بعضی دختر خانم ها و آقا پسرها در هنگام پر کردن فرم ازدواج و مصاحبه، شرایط مورد مدنظرشان را خودشان محدود کرده اند و با گذاشتن قید و بندهای مختلف از طرف خودشان و خانوادهشان انتظار دارند که مورد سریعا به ایشان معرفی شود.پس درصد بسیار بالایی خودشان در عدم معرفی مورد مقصر هستند که نمونه آن را برای شما توضیح خواهیم داد.
📣نکته:در صورتی که با شماره های مرکز تماس تلفنی گرفتید و پاسخگویی وجود نداشت به صورت پیام در پیام رسان واتساپ یا ایتا و یا پیامک با ما در ارتباط باشید تا اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشیم.
ما را در ایتا دنبال کنید👇
https://eitaa.com/joinchat/2773155895C703a93d7ed
در واتساپ منتظر شما هستیم👇
https://chat.whatsapp.com/D4xEIaOls56IgDAqLRmcR6
شماره تماس سرکار خانم رمضانی مدیر محترم مرکز جهادی احیاگران سنت نبوی
۰۹۳۷۱۵۹۷۷۷۰
سرکار خانم زادخوش( وقت دهی)
۰۹۱۹۸۰۰۸۴۴۰
شماره مرکز احیاگران سنت نبوی
۰۹۳۷۴۰۳۰۳۴۷