✅ سید سلمان هاشمی: دوران هشت سال دفاع مقدس، سند جاودانه شجاعت، سلحشوری، دلاورمردی و ایثارگری های، فرزندان ایران اسلامی است./با توجه به نزدیک شدن به فصل بارندگی و پیش بینی احتمال وقوع سیلاب ضروری است که مسئولین شهرستان تمهیدات لازم جهت جلوگیری از احتمال خسارت ناشی از وقوع سیلاب را داشته باشند.
✅ به گزارش روابط عمومی نهاد امامت جمعه شهرستان رامشیر ؛ سید سلمان هاشمی امام جمعه رامشیر، ظهر امروز در خطبه های نماز جمعه این هفته به گرامیداشت هشت سال دفاع مقدس پرداختند و افزودند: به مناسبت گرامیداشت هشت سال دفاع مقدس چند جمله ای را عرض کنم:
دوران هشت سال دفاع مقدس، سند جاودانه شجاعت، سلحشوری، دلاورمردی و ایثارگری های، فرزندان ایران اسلامی است.
اگر به تاريخ جنگ های 200 سال اخير ايران،بیندازیم می بینیم که دفاع مقدس و هشت سال جنگ تحميلی تنها جنگی است كه در آن حتی يك وجب از خاك ايران را از دست نداديم.
رزمندگان اسلام در این هشت سال جنگ تحمیلی با "غیرت دینی" و در سایه تبعیت از رهبری امام راحل (ره) و بهره گیری از فرهنگ عاشورایی در برابر دشمن بعثی، مقاومت و ایستادگی کردند و در نهایت پیروز شدند.
🔻ایشان افزودند : ناگفته نماند که مردم نجیب خوزستان، در جنگ تحمیلی و در مقابل یورش دشمن ، بهترین دفاع از کشور را در شرایطی که هنوز نه ارتش سازمان یافته بود نه بسیج شکل گرفته بود ، انجام دادند .
🔻وی در ادامه این نکته را اضافه کردند که :
عزت، استقلال، امنیت ،عظمت و اقتدار این کشور ، در جهان ناامن در سایه خون شهدا و ایثارگری جانبازان رقم خورده و به برکت و لطف خون این عزیزان و رشادتهای مثال زدنی رزمندگان است که نهال جمهوری اسلامی تبدیل به یک درخت تنومندی شده است.
وان شاء الله به برکت آنها، هیچ گزندی از طرف دشمنان این آب و خاک، به این کشور نخواهد رسید.
🔻امام جمعه محترم همچنین به وظیفه آحاد ملت در این دوران اشاره کردند و افزودند:
زنده نگه داشتن ياد و خاطره شهدا و ايثار جانبازان، آزادگان و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس و انتقال فرهنگ مقاومت به نسل های امروز، از وظايف عمده ما در شرايط كنونی است.
🔻خطیب نماز جمعه در ادامه به مهرماه روز بازگشایی مدارس و آغاز سال تحصیلی جدید پرداختند و گفتند:
مدیران و مربیان مدارس، علاوه بر تقویت شایستگیهای اعتقادی و حرفهای خود، رشد و تقویت ایمان و بصیرت دینی دانش آموزان را اولویت آموزشی خود قرار دهند.
توقع ما از معلم این است که در خلال درس، با رفتار، کردار، و بیان، ایمان و صلاحیتهای انسانی را در شاگرد خود، پرورش دهد.
آموزش و پرورش باید به سمتی حرکت کند که در ساحت تربیت ، کارآفرینی و اشتغال از اهداف عالیه او باشد، و دانش آموزان را به سوی رشته های مهارت افزایی، سوق دهند.
🔻ایشان افزودند: همچنین خانوادها، نباید نقش خود را در امور تربیتی دانشآموزان فراموش کنند.
🔻هاشمی به مناسبت هشتم ربیع الاول شهادت امام حسن عسکری علیه السلام را تسلیت عرض گفتند و افزودند:
زیارت اربعین و سیل خروشان میلیونی مردم که هرسال به جمعیت این کنگره عظیم اضافه می شود مرهون فرمایشات و از مهمترین یادگارهای این امام همام می باشد.
یکی از فعالیتهای امام حسن عسکری علیه السلام، آماده سازی مردم برای پذیرش غیبت امام زمان (عجل الله تعالی فرجه)بود؛ از این رو ایشان، کمتر با مردم تماس میگرفت و جز نوّاب و یاران خاص خود، کسی را به حضور نمیپذیرفت و فقط به واسطه آنان مشکلات دینی مردم را حل میکردند.
🔻وی در ادامه افزودند: حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به دلیل جور و خفقان حاکم بر زمانشان، برای رسیدگی به امور شرعی و مسائل مهمّ زندگی پیروانشان، مجبور بودند که در نقاط مختلف کشور اسلامی، نمایندگانی داشته باشند.
برخی از این نمایندگان، عبارتند از: احمد بن اسحاق اشعری قمی نماینده امام در قم که از اصحاب خاص حضرت امام حسن عسکری علیه السلام به شمار میرود و مسائل اهل قم را نزد امام علیه السلام میبرد و پاسخ میگرفت.
ابراهیم بن عَبْدُه نماینده امام در نیشابور؛ احمد بن اسحاق رازی نماینده امام در ری؛ عُثمان بن سعید عَمْری که او مردی بزرگوار و موثّق و از بزرگان اصحاب و همچنین ابراهیم بن مهزیار اَهوازی هر دو از وکیلان امام هادی، امام حسن عسکری و امام زمان علیهم السلام بودند.
👇👇👇ادامه خطبه ۱۴۰۲/۰۶/۳۱