انتخابات عزت آفرین //// انسان را خداوند فی ذاته انتخابگر آفریده ، تصمیم او در انجام یا ترک فعل به هنگام ، می تواند موجب عزت آفرینی و یا خسران زا برای خود ودیگران شود. امیربیان حضرت علی (ع) می فرمایند:((ما اكثر العبر و اقل الاعتبار)). اين سخن موجز اعجاز برانگیز ، درس زندگی برای تصمیمگیری های بزرگ زندگی است. ترديدی نيست كه پندها بسيارند و مايه عبرتندلکن پند گيرندگان آن اندك هستند. نوع انسان اصولا تمایل داردبا خود آزمایی بدنبال نتیجه باشد و بر اساس خواسته های درونی و یا میل نفسانی انتخابگری نماید واز عبرتها کمتر بهره می گیرد . اما انسان های بزرگ با انتخاب خود سرنوشت ساز می شوند . پذیرش ذبح اسماعیل برای حضرت ابراهیم (ع) بزرگترین امتحان عبودیت و بندگی برای رسیدن به سعادت ابدی بود.
او نفس را قربانی کرد و آتش بر او گلستان شد، حضرت خلیل الرحمن بندگی خدا را پذیرفت درنتیجه ، دین او سر سلسله ادیان الهی شد. انسان با توجه به نعمت اختیار توان انتخاب بزرگ دارد و آن انتخاب مسبب تحول تاریخی و آزادی بشریت از اسارت شیطان میگیرد . لذا انتخاب درست ومنطقی وعقلانی میتواند موجب سعادتمندی را برای انسان فراهم آورد. درحقیقت این انتخاب های درست و گزینشهای بزرگ درزندگی است که غرور آفرین است.
واز سوی دیگر انسان ها یی که پیرو هوس های نفسانی و تمایلات زود گذر زندگی اند در محکمه وجدان اجتماعی از آنان بعنوان جنود شیطان نام برده می شوند. تاریخ صد ساله اخیر نشان می دهد هرگاه افراد یک جامعه دچارغفلت شوند خسارات جبران ناپذیری را ببار خواهند آورد وانحراف عميقی را در مبارزات ملت ها فراهم می نمایند وهرگاه تصمیم درست برای یک انتخاب خوب گرفتندموجب عزت آفرینی می گردند .
قیام های استقلال طلبانه ای که به دلائل مختلف با شکست مواجه شدند مردم آگاهی لازم را برای انتخاب درستی نداشتند ؛ در عراق ، مصر ، فلسطین ؛ در ایران قیام سربداران ، نهضت تحریم تنباکو، جنبش مشروطیت، قیام جنگل و محمد خیابانی ، جنبش ملی شدن نفت ، به سه دلیل عمده راهبردی باشکست موجه شدند دلیل اول عدم شناخت از برنامه های دشمن وعدم آگاهی از راهبردهای دشمن درحوادث در پیش رو نداشتندلذا دچار خطا شدند ، دوم بروز تفرقه میان رهبران نهضت ها با دخالت بیگانگان واثرگذاری عوامل نفوذ زمینه شکست را فراهم کرد ؛ سوم ظهورسکولاریسم و غلبه قدرت سیاسی این قشر در گسترش فرهنگ غربی بود. از دیدگاه رهبر انقلاب رمز اساسی کار و پیشرفت امام خمینی(ره) و موفّقیّت های الهی ایشان در این بود که: «دشمن را شناخت و با همه قدرت و استقامت، بدون کمترین اعتماد به او و تسلیم در مقابل او، ایستاد.»
با توجه به اینکه یکی از مهم ترین ارکان جمهوریت نظام اسلامی ایران، انتخابات است ، حضور باشکوه وانتخاب درست یکی از ظریف ترین و حساسترین مرحله تصمیم گیری برای سرنوشت کشور به حساب می آید، تصمیمی که میتواند حاکمیت ملی وانقلاب اسلامی را در سطوح مختلف اجتماعي و فرهنگي با اقتدار در مقابل دشمنان عنود وکینه توز تثبیت کند.
حضرت امام خمینی (ره ) به عنوان بنیان گذار جمهوری اسلامی حضور مردم و جایگاه آنان را در تثبیت نظام اصل می داند لذا نوع حکومت و تصویب قانون اساسی وانتخاب نمایندگان مجلس وشوراها و ریاست جمهور و انتخاب رهبری، از طریق مجلس خبرگان را به رأی مردم گذاشت و همگان را به حضور پررنگ در انتخابات وانتخاب درست تشویق می نمود.
مقام معظم رهبری در سخنان خود در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی رحمه الله علیه به ۸ مولفه اصلی در باب انتخابات ریاست جمهوری اسلامی اشاره می فرمایند: ۱- این انتخابات که در پیش روی ما است اگر انشاءالله با خوبی و شُکوه و عظمت برگزار بشود، یک دستاورد بزرگ برای ملّت ایران است.
۲- بعد از این حادثهی تلخ، مردم جمع بشوند با آراء بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند، انعکاس این در دنیا انعکاس فوقالعادهای است؛ لذا این انتخابات بسیار مهم است.
۳- این حماسهی انتخابات، مکمّل حماسهی بدرقهی شهیدان است؛ این کار مکمّل کاری است که قبلاً در بدرقهی شهیدان کردید.
۴- ملّت ایران برای اینکه بتواند در معادلات پیچیدهی بینالمللی، منافع خودش را حفظ کند و عمق راهبردی خودش را تثبیت کند … و حفرهها و رخنههای اقتصادی و فرهنگی را پُر کند، احتیاج دارد به یک رئیسجمهور فعّال۲- پُرکار۳- آگاه ۴- معتقد به مبانی انقلاب.
۵- در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند.👇
🆔
https://eitaa.com/emamsadegh_ir