🔴 ماموریت جدید آمریکا به FATF / تهدیدهای با بهانه «مقابله با تامین مالی اشاعهای-CFP» برای ایران
♦ آمریکا در دور جدید فشار خود علیه ایران، برنامه هسته ای ایران را بهانه قرار داده و مقابله با تامین مالی اشاعه ای را در دستور کار خود قرار داده است. نگاهی به مواضع دولتمردان آمریکایی نشان میدهد که آنها برای تحقق این هدف، از ظرفیت FATF در آینده استفاده خواهند کرد. FATF ذیل توصیه شماره ۷، از ایران خواسته است تا اموال و داراییهای مربوط به لیست تحریمی قطعنامه ۲۲۳۱ را مسدود کنند.
♦با نگاهی به توصیه ها و برنامه هایFATF مشخص میشود که این نهاد در ۴ مورد، موضوع مقابله با تامین مالی اشاعهای را به کشورها، گوشزد نموده است. توصیههای شماره ۲ و ۷ و همینطور خروجیهای فوری ۱و ۱۱، از جمله این موارد هستند.
♦ قطعنامه ۲۲۳۱، كه قطعنامه موید برجام است، ۲۳ فرد و ۶۱ نهاد ایرانی در لیست تحریمی قرار داده است از جمله : گروه صنایع موشکی کروز، گروه صنایع نظامی و مهمات، گروه صنایع سازندگی قائم، صنایع شهید بابایی، مرکز فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیاء، وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، صنایع شهید ستاری و صنایع شهید صیاد شیرازی.
♦در زیر بند c از بند ۶ این قطعنامه، بلوکه کردن داراییهای مالی و منابع اقتصادی افراد و نهادهای لیست تحریمی، مورد تاکید قرار گرفته است.
http://yon.ir/TvnTa
♦ آقای مارشال بلینگسِلا، رئیس FATF در سال پیشرو (۱ جولای ۲۰۱۸ الی ۳۰ ژوئن ۲۰۱۹) است. در ماموریتهای این شخص آمریکایی، آمده است: «یکی از اولویتهای کاریFATF، تمرکز بر روی مبارزه موثر با تامین مالی اشاعه ای است.
♦ از اين رو، دور جدید فشارهای آمریکا علیه ایران با بهانه «مقابله با تامین مالی اشاعهای-CFP» ميتواند از طریق FATF، اعمال شود.
♦ با توجه به اینکه به صراحت FATF در توصیه شماره ۷، از کشورها خواسته است تا اموال و دارایی های لیست تحریمی قطعنامه ۲۲۳۱ را مسدود کنند، جا دارد که مسئولین کشورمان، هوشیاری داشته و از هماکنون، با در نظر گرفتن راهکارهای مختلف، در صدد مقابله با این تهدید برآیند.
♦ پیشنهاد میشود برای جلوگیری از تهدیدات توصیه ۷ برای جمهوری اسلامی، کشورمان از هم اکنون با کشورهای روسیه و چین وارد فاز مذاکراتی شود. این مذاکرات میتواند در تضعیف اجرای راهبرد جدید آمریکا پیرامون جمهوری اسلامی و اجرای توصیه شماره ۷ FATF ، موثر باشد.
@eqmoq2