از ابتدای فوت خانم امینی هم یک سری دروغ هایی در جامعه پخش شد. منافقین در این عرصه بسیار فعال هستند. پیرو آن دروغ ها اغتشاشات هم شروع شد. این افراد معترض می گویند ما ناراحتیم! کسی که ناراحت است چادر از سر زن مسلمان برمی دارد؟ پلیس می کشد؟ بسیجی را چاقو می زند؟ قرآن و مسجد و اموال مردم را آتش می زند؟ افرادی که این کارها را می کنند یقیناً وابسته به دشمن هستند و کارشان اغتشاش و بر هم زدن نظم عمومی است.
به دروغ گفتند که خانم امینی عمل نشده است در حالی که مدارک پزشکی نشان می دهد که در سال 1386 ایشان جراحی مغزی داشته اند. برخی هم در این میان آمدند.
موضع گرفتند که تذکر حجاب نباید موجب کشتن کسی شود. حداقل این افراد باید منتظر گزارش مراجع ذیصلاح بمانند و بعد اظهارنظر کنند.
به هر حال قانون باید همه جا فصل الخطاب باشد.
در مجلس قانونی تصویب می شود و موافقان و مخالفان در مجلس با همدیگر رایزنی می کنند. یکی می گوید این قانون به نفع مملکت است و یکی می گوید به ضرر مملکت است. در نهایت وقتی تصویب شد برای مخالف و موافق لازم الاجرا است. نمی شود که بگوئیم من از این قانون خوشم نمی آید پس اجرا نمی کنم! چراغ قرمز یک قانون است. شاید کسی از چراغ قرمز خوشش نمی آید، ولی این دلیل نمی شود که قانون را رعایت نکند. حتی ممکن است پلیس وقتی به شما بگوید که برای باز کردن مسیر برای یک آمبولانس، چراغ قرمز را رد کنید، اینجا دستور پلیس بالاتر از رنگ چراغ است! خود قانون چنین اجازه ای را به پلیس داده است. در همه کشورها اگر کسی دستور پلیس را اجرا نکند جریمه سنگین می شود.
افزایش اقتدار پلیس به صلاح همه است و کاهش آن به زیان امنیت و آرامش همه شهروندان. تنها دشمنان ملت از کاهش این اقتدار سود می برند. در ماجرای اخیر نیز ردپای دشمنان ملت ایران واضحتر از آن است که بتوان آن را رد کرد.
این اغتشاشات به جایی نمی رسد. ولی فرصت خوبی است برای نیروهای امنیتی برای شناسایی عوامل دشمن. معتقدم که خساراتی که به اموال عمومی زده می شود باید از جیب افراد مؤثر در گسترش ناامنی جبران شود و نه بیت المال که متعلق به همه مردم است.
🔍 *واکنش برخی از این چهره های سلبریتی ناشی از اطلاعات ناقص و مخدوش و هیجانی فضای مجازی است.*
📡ساعدنیوز: متأسفانه برخی از سلبریتی ها مردم را تشویق به خشونت و تعرض به اموال عمومی می کنند. در حالی که همین سلبریتی ها با پول بیت المال به این نقطه رسیده اند. مثل علی کریمی. با این طیف از افراد چه باید کرد؟
✅دکتر محمد حسن قدیری ابیانه: واکنش برخی از این چهره ها ناشی از اطلاعات ناقص و مخدوش و هیجانی فضای مجازی است. زمان به مرور حقایق بیشتری را روشن خواهد کرد و امیدوارم به زودی جو هیجانات مخرب جای خود را به منطق های سازنده و روشنگر بدهد.
در اینجا مایلم نکته ای را نیز اضافه کنم و آن اینکه دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران لازم است در چنین مواقعی در کنار رأفت اسلامی از قاطعیت اسلامی هم برخوردار باشد. برخورد با کسانی که چادر از سر ناموس مردم برمی دارند؛ مأمور پلیس را آتش می زنند و می کشند؛ بسیجی را چاقو میزنند، قرآن و مسجد را به آتش می کشند باید قاطعانه باشد. رأفت لازمه رفتار نسبت به افراد عادی است و نه فردی که به عنوان مثال سابقه جنایت و تجاوز به عنف دارد.
برخورد قضایی با این افراد باید به گونه ای باشد که برای دیگر متجاوزان عبرت شود و دیگر کسی به فکر تعرض به پلیس و شکستن قانون نیفتد.
البته همیشه همه دستگاه ها باید به فکر اصلاح روش های خودشان هم باشند.
مثلا نصب دوربین روی لباس مأموران گشت ارشاد و دیگر ماموران خیلی مفید است.
حتما باید برخورد همه مسئولین از جمله پلیس در همه بخش ها اولا ثبت و ضبط شود و ثانیا در عین اقتدار، قانونمند باشد که نجات جامعه در اقتدار قانون و قانونمندی مسئولان و مردم است.
https://saednews.com/fa/post/qanon-baid-hme-ja-fsl-alkhtab-bashod-tnha-dshmnan-mlt-az-kahsh-aqtdar-plis-sod-mi-brnd/amp