⚠بخشی از گزارش «رد پای استارت آپهای آمریکایی به کجا میرسد؟» روزنامه کیهان در تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۹۴ و نقش علینقی مشایخی
📌در ایران سه مرکز پیشرو و شناخته شده به عنوان «شتابدهنده استارت آپها» با هدف شناسایی و به اصطلاح حمایت از طرحهای برگزیده وجود دارد. این مراکز به واسطه ملیت آمریکایی بخشی از مربیان و ارتباط ساختاری آشکار با گوگل و برخی از دیگر شرکتهای سیلیکون ولی- دهکده فناوریهای آمریکا- به عنوان حامیان مالی استارت آپها، دانسته یا نادانسته مجری پروژه نفوذ به حساب میآیند. از جمله این مراکز میتوان به کانون کارآفرینی ایران، آواتک و مرکز کارآفرینی شریف وابسته به دانشکده اقتصاد این دانشگاه اشاره کرد.
⛔قدیمیترین مرکز داخلی در این حوزه از دانشکده اقتصاد شریف سربرآورد. دانشکدهای که از ابتدا نیز با حمایت یکی از اساتید مشهور مبلغ و مروج سرمایهداری به نام «ع.ن.م»[علینقی مشایخی] مدیریت شناسایی، تربیت و اعزام گروهی از جوانان نخبه ایرانی به مراکز ضد ایرانی توطئهساز در آمریکا را عهده دار بود. ع.ن. م مدیر عالی رتبه و طراح بخش داخلی پروژههای وزارت خارجه آمریکا و داووس به شمار میرود و پیش از این حلقههای اقتصادی- اجتماعی سرشاخههای برگزیده تشکیلات «رهبران جوان جهانی» یا «YGL» از جمله سیامک نمازی را در قالب ایجاد ساختارهایی همچون «IBS»، «انجمن بینالمللی مدیران ایرانی»، «آریانا»، «بریج» و کانون کارآفرینی شریف در کنار مجموعه بزرگی از سازمانهای مردم نهاد وابسته به بیگانه، به وجود آورده است. دولت قبل پس از فتنه 88 و لو رفتن پایگاه مذکور، در رفتاری نه چندان منطقی رای به تعطیلی «دانشکده اقتصاد و مدیریت شریف» به عنوان پایگاه مروج دستورالعملهای نظام سرمایهداری در حوزه اقتصاد کشور داد. اما به نظر میرسد بهترین مسیر برای مبارزه با این اقلیت سرمایه سالار، حذف دست آلوده آنها از مسیر کارشکنی اقتصادی با آلودهسازی نخبگان داخلی و شبکهسازی اجتماعی است.
📃جوابیه علینقی مشایخی به گزارش کیهان
⚠بخشی از جوابیه کیهان در پاسخ دانشگاه شریف و مشایخی:
📌بنا بر اطلاعات منتشر شده در نامه سرگشادهای که اخیرا در جواب روشنگریهای کیهان توسط یکی از مدرسان دانشگاه شریف منتشر شده، حمایت رسمی وی و برخی افراد دیگر از پروژههای افشا شده وزارت خارجه آمریکا در حوزه «شبکهسازی نخبگانی» در ایران مشهود است. البته کیهان بنا بر رعایت برخی مصالح هنوز پرونده برخی سرشاخههای این جریان را به اطلاع عموم نرسانده اما جهت اطلاع مدیران محترم دانشگاه صنعتی شریف بخش کوچکی از اطلاعات بدست آمده، تقدیم میگردد:
⛔الف- فرد مورد نظر مجموعه IBS که هماکنون با همکاری «انجمن بینالمللی مدیران» کنفرانسهای مدیریت دانشگاه شریف را برگزار میکند، بنا بر مستندات آشکار و اذعان صریح مدیران، با بودجه مالی «اردوان فرمانفرماییان» و «وحید علاقبند» راه اندازی کرده و هماکنون نیز مدیر اصلی این مجموعه علاقبند و مدیرعامل آن فرمانفرماییان هستند. علاوه بر شهرت خانواده فراماسون پرور فرمانفرماییان، ذکر این نکته ضروری است که اردوان و برخی از اعضای خانواده علاقبند از شرکای تجاری رسمی دولت غاصب صهیونیستی به شمار میروند که هم اکنون در پروژه مدیریت بستر کارآفرینی ایران به عنوان نقشه بازطراحی جامعه نخبگان ایرانی، با اندیشکده انگلیسی «چتم هاوس» (Chatham House) وابسته به وزارت خارجه بریتانیا، بنیاد نیوآمریکا، نایاک، مدرسه کسب و کار لندن و برخی از مشهورترین زرسالاران یهودی انگلیسی همچون نورمن لامونت، جک استراو، لرد لوی(فرستاده ویژه تونی بلر به عراق) و جرالد رانسون و غیره همکاری دارند.
آیا جالب نیست که وحید علاقبند، عضو طرح جهانی کلینتون و «آسیا سوسایتی»(Asia Society) و «آسیا هاوس لندن»(Asia House) راکفلرها، با همکاری اردوان فرمانفرماییان با یک واسطه، دانشگاه صنعتی شریف را برای اجرای پروژه «بازطراحی زیرساخت کسب و کار در ایران» انتخاب کردهاند؟ آیا میتوان به همکاری مشترک افراد مذکور در «انجمن کسب و کار لندن» با وزارتخانههای امور خارجه آمریکا و انگلیس در اجرای طراح «کریستوفر شرودر» مشهور، تحت عنوان «بهار استارتاپی در برابر بیداری اسلامی» بیاعتنا بود؟ ...
⚠ادامه جوابیه کیهان را در آدرس درج شده، حتما بخوانید⚠️
#علینقی_مشایخی
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse