✅ اسرائیل؛ برتری هوایی و دفاعی!(۱)
✍ پیامدهای استراتژیک حملەی اسرائیل به ایران چیزی نیست که بهسادگی بتوان از آن گذشت.
یکی از پیشرفتهترین نیروهای هوایی جهان با در اختیار داشتن جنگندههای رادارگریز و با امکان بهرهمندی از آسمان کشورهای همسایهی ایران، میتواند هر هدفی را در خاک کشور ما ویران نماید.
دولتهای اردن، سوریه و عراق که بین ایران و اسرائیل قرار گرفتهاند، حتی اگر هم بخواهند توان جلوگیری از عبور جنگندههای اسرائیلی از آسمان خود را ندارند!
از سوی دیگر اسرائیل با تجهیزات دفاعی پیشرفته و برخورداری از سیستم پنجگانهی سامانههای ضد موشک مانند گنبد آهنین، فلاخن داوود، پاتریوت، و سامانه موشکی ضد بالستیک تاد و نیز بهکارگیری سامانههای دفاعی کشورهای عرب منطقه، امکان هرگونه تهاجم موشکی علیه کشورش را به حداقل رسانیده است.
✳️ همچنین با اذعان به اینکه در هیچ شرایطی امکان نبرد مستقیم زمینی بین ایران و اسراییل وجود ندارد، در صورت وقوع جنگ، ج.ا نه با اسرائیل، بلکه با امریکا و ۳۲ عضو ناتو درگیر خواهد شد. ضمن آنکه کشور ما فاقد متحد استراتژیک همطراز با غرب است. (مانند چین و روسیه) چین طی یکسال گذشته هیچ کنشی درباره جنگ غزه و لبنان نداشته و روسیه که خود درگیر جنگ اکراین است هیچ تأثیرگذاری جدی و عملی از خود نشان نداده است!
جنگ نظامی، همزمان جنگ نرم رسانه را نیز به دنبال دارد؛ رسانههای مهم دنیا که در اختیار صهیونیستهاست کمارزشترین تحرک نظامی اسرائیل را موفقیت بزرگ جا میزنند و باارزشترین موشکباران اسرائیل توسط ایران را شخم زدن صحرای برهوت وانمود مینمایند!
👈 در چنین شرایطی ج.ا چه میتواند بکند و چگونه خواهد توانست از تأسیسات هستهای و پایگاههای انرژی و خدماتی کشور و به خصوص از جان مردمش دفاع نماید؟!
❇️ گزارههای فوق گرچه صحیح و همه منطبق با واقعیت هستند، اما متأسفانه برخی از تحلیلگران آنقدر این گزارهها را برجسته و بزرگنمایی میکنند که گویا اسرائیل اگر بخواهد میتواند طی یکی دو هفته، نه، طی یکی دو ماه سرزمین ایران را ویران سازد و حتا بهراحتی ج.ا را سرنگون نماید!؟
در حالیکه به گمان بنده قدرت نظامی رژیم بعثی عراق در جنگ هشتساله تفاوت چندانی با اقتدار نظامی کنونی اسرائیل نداشت بلکه افزون بر آن حدود ۳۰ هزار کیلومتر مربع از سرزمین ایران را نیز به اشغال خود درآورده بود.
بخشهایی از پنج استان مرزی کشور (خوزستان، ایلام، کرمانشاه، آذربایجان غربی و کردستان) شامل شهرهای نفتشهر، قصرشیرین، مهران، سومار، فکه، بستان، هویزه، موسیان، نوسود و خرمشهر و نیز بیش از سه هزار روستا از سوی رژیم بعثی عراق اشغال شده بودند!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــ
♦️«اعتدال و مدارا» ویژه فرهیختگان
@etedal_modara