⛔مهمل بافی های علی مطهری
🔺 روزنامه کیهان نوشت: علی مطهری نماینده اصلاحطلب رد صلاحیت شده دیروز در ارگان دولت بار دیگر به دروغ بافی و مهملگویی پرداخت.
🔸وی مدعی شد: «در زمان دولت قبلی خیرخواهان و مصلحان جامعه بارها هشدار دادند که مراقب باشید پرونده هستهای ما به شورای امنیت سازمان ملل نرود. اما ژست انقلابی و میل به خودنمایی همین تیپ افراد باعث شد که قطعنامهها را کاغذ پاره بنامند و مردم ایران را در یک مسیر رنج و سختی غیر ضروری قرار دهند که تا به امروز ادامه دارد، شبیه اقدام غیر ضروری تسخیر سفارت آمریکا که هنوز درگیر تحریمهای آن هستیم و کسی نیست توضیح دهد که چه ضرورتی برای این کار وجود داشت.
🔸 وی در بخش دیگری از یادداشت خود ادعا کرده است:... پس از شیرین کاری دولت قبلی و صدور قطعنامههای متعدد علیه ایران مبنی بر تحریمهای گوناگون، کل نظام به این نتیجه رسید که با مذاکره با آمریکا و پنج کشور دیگر این موضوع را به سرانجام نیک برسانند و مردم را بیجهت دچار مشکلات نکنند. نتیجه این مذاکرات طولانی و طاقت فرسا توافق برجام بود که با صلاحدید کل نظام امضا شد و گشایشی برای کشور ایجاد میکرد. شرکتهای اروپایی و آمریکایی برای سرمایهگذاری در ایران به کشور سرازیر شدند و میرفت که رونق اقتصادی ایجاد شود که ناگاه با اقدامات مخرب همین مقصران منتقد مواجه شد. پیامها به اروپا و آمریکا داده شد که آدم عاقل در ایران سرمایهگذاری نمیکند و در کنار آن برخی سخنان و اقدامات تهدیدآمیز بیموقع، به طوری که طرفهای اروپایی و آمریکایی فهمیدند که سرمایهگذاری در ایران امن نیست. ترامپ هم از این فرصت استفاده کرد و از برجام خارج شد و برنامه فشار حداکثری خود را آغاز کرد و تا امروز البته مردم ایران خوب مقاومت کردهاند و به این درک رسیدهاند که در مقابل قلدری آمریکا نباید سرخم کنند. اما آیا اگر این گروه به اصطلاح انقلابی با برجام آن گونه رفتار نمیکرد و سرمایهگذاریهای خارجی در کشور انجام میشد اصلا ترامپ میتوانست از برجام خارج شود؟ قطعا وضع دیگری داشتیم و مجبور به تحمل یک ریاضت تحمیلی نبودیم.
📌 گفتنی است تسخیر لانه جاسوسی ـ به تعبیر امام راحل مرکز جاسوسی و مرکز توطئه ـ هویت سفارت آمریکا در ایران را فاش کرد. سفارتی که امروز در کشورهای نزدیک به آمریکا هم، نامش لانه جاسوسی است.
🔹 دوم اینکه رهبر انقلاب برای آگاهی و عبرت عمومی و بنا بر اصرار دولت و با هشدارهای مؤکد با انجام مذاکرات موافقت کردند و برجام را با ۹ شرط پذیرفتند اما مذاکره کنندگان از خطوط قرمز نظام عبور کردند، دولت به شروط رهبری پایبند نبود و توافق هستهای، خسارت محض شد. در همین حال، برجامبازان با بیمسئولیتی و بیشرافتی، در تقلای حواله مسئولیت آن به نظام هستند. سوم اینکه، حرف و اقدام بیموقع، نادیده گرفتن هشدارهای کارشناسان درباره اشکالات بزرگ برجام از سوی سیاسیکارانی مانند علی مطهری است. همو بود که ادعا کرد؛ ۲۰ دقیقه هم برای تصویب برجام کافی بود! بر هم زدن برجام، پیامد اقدامات وکیلالدولهها و دولتمردانی بود که سیاست غلط توافق به هر قیمت را اجرا کردند و با توجیه عهدشکنی دشمن، آمریکا و اروپا را برای پایمال کردن برجام و عدم پایبندی به تعهداتشان گستاخ کردند. خروج آمریکا از برجام نیز به طور خاص، پس از اطمینان این رژیم از عدم خروج ایران از برجام بود. تضمینی که روحانی به موگرینی داده بود و عراقچی آن را تأیید کرد.
مجموع اقدامات نسنجیده این طیف بود که سبب شد هستهای برود و تحریمها بماند. بدون برجام روزانه یک و نیم میلیون بشکه نفت میفروختیم اما با برجام به زیر ۳۰۰ هزار بشکه رسید اما امثال علی مطهری که باید پاسخگو باشند، امروز طلبکاراند.
@faanos313