🎥
#ببینید 👆
🔰
#حاشیه_های ناتمام شهرداری و شورای شهر فلاورجان
نصب بنر روز طبیعت با موضوع پیشگیری از
#کرونا در حالی که روز طبیعت امسال در ماه مبارک رمضان قرار دارد!
پس از گذشت نزدیک به دو سال از روی کار آمدن محمد علی عزیزی شهردار و اعضای شورای شهر فلاورجان، سوء مدیریت در شهرداری و شورای شهر فلاورجان همچنان مشهود و مورد انتقاد کاربران فضای مجازی قرار میگیرد.
این درحالیست که
#مطالبات_مردمی در جهت ترمیم ارتباط مردم و مدیریت شهری هیچ گاه مورد استقبال شهردار ، معاونین و اعضای شورای شهر فلاورجان قرار نگرفته و شهردار فلاورجان و دیگر مسئولین شهرداری حاضر به استفاده از ظرفیت نخبگان ، گروه های فرهنگی و اصحاب رسانه نیستند تا هر روز شاهد ایجاد یک آبرو ریزی جدید و یا یک سوژه ناپسند توسط شهرداری و شورای شهر فلاورجان باشیم.
نا گفته نماند این اقدامات انحصار طلبانه و مشکوک در شهرداری و شورای شهر فلاورجان میتواند باعث بدبینی مردم نسبت به نظام و انقلاب شود و میطلبد نهادهای امنیتی و انقلابی شهرستان ضمن رسیدگی به مطالبات به حق مردم خطه خطشکنان تدابیری در جهت برخورد با خاطیان اتخاذ نمایند.
🆔
@falavarjan24