باز خوانی سیاستهای کلی «شبکههای اطلاعرسانی رایانهای» ابلاغی توسط مقام معظم رهبری در سال ١٣٧٧
۱ـ ایجاد، ساماندهی و تقویت نظام ملی اطلاعرسانی رایانهای و اعمال تدابیر و نظارتهای لازم به منظور صیانت از امنیت سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و جلوگیری از جنبهها و پیامدهای منفی شبکههای اطلاعرسانی.
۲ـ توسعه کمی وکیفی شبکه اطلاعرسانی ملی و تأمین سطوح و انواع مختلف خدمات و امکانات این شبکه برای کلیه متقاضیان به تناسب نیاز آنان و با رعایت اولویتها و مصالح ملی.
۳ـ ایجاد دسترسی به شبکههای اطلاعرسانی جهانی صرفاً از طریق نهادها و مؤسسات مجاز.
۴ـ حضور فعال و اثرگذار در شبکههای جهانی و حمایت از بخشهای دولتی و غیردولتی در زمینه تولید و عرضه اطلاعات و خدمات ضروری و مفید با تأکید بر ترویج فرهنگ و اندیشه اسلامی.
۵ـ ایجاد و تقویت نظام حقوقی و قضایی متناسب با توسعه شبکههای اطلاعرسانی بهویژه در جهت مقابله کارآمد با جرائم سازمانیافته الکترونیکی.
۶ـ توسعه فناوری اطلاعات (بهویژه حفاظت از اطلاعات) و آیندهنگری درخصوص آثار تحولات فناوری اطلاعات در سطح ملی و جهانی و گسترش مطالعات و تحقیقات و تربیت نیروی انسانی متخصص در این زمینه.
۷ـ اقدام مناسب برای دستیابی به میثاقها و مقررات بینالمللی و ایجاد اتحادیههای اطلاعرسانی با سایر کشورها بهویژه کشورهای اسلامی بهمنظور ایجاد توازن در عرصه اطلاعرسانی بینالمللی و حفظ و صیانت از هویت و فرهنگ ملی و مقابله با سلطه جهانی.
۱۳۷۷/۷/۱۱
منبع :
Khamenei.ir
(لازم به ذکر است در دهه ی هفتاد در ادبیات حکمرانی کشور به جای واژه های اینترنت و امثال آن بیشتر از واژه ی نظام یا شبکه اطلاع رسانی استفاده می شد)
⭕ حال جای سوال و بررسی است که ...
⁉️تصميميات و فعاليت های نهاد های متولی در طول این بیست و اندی سال تا چه حد در راستای تحقق این سیاست های ابلاغی رهبر انقلاب بوده است ؟
⁉️سوال مهم تر اینکه در مواردی مسئولان در عرصه ی اجرا پایبند به این سیاست ها نبودند ؛ تا چه میزان در عرصه ی عمل دچار شکست شده و مجبور به بازگشت به همین سیاست ها شده اند ؟
⁉️هزینه هایی که در طول این سالیان به سبب عدم توجه کامل به این سیاست ها به کشور عزیزمان وارد شد را چه کسانی باید جبران کنند ؟
⚠️ قرآن نسبت به وظیفه ی پیامبر اکرم (ص) می فرماید : (وَمَا عَلَيْنَا إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ) یس/١٧
🌐
Famp.ir
🆔
@fampir