از سوی فرهنگسرای المهدی انجام شد:
🔸برگزاری کارگاه «خانواده شاد و موفق» ویژه والدین دانشآموزان منطقه ۵ شهری
◽️با دعوت فرهنگسرایالمهدی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان والدین دانشآموزان مدرسهی ابتدایی صدوقی طاهر آباد و مدرسهی ابتدایی شهید ارشدی خزاق در کارگاه «خانواده شاد و موفق» شرکت کردند.
◽️دکترای روانشناسی و عضو سازمان نظام روانشناسی در جمع والدین دانشآموزان مدرسهی ابتدایی صدوقی طاهرآباد با توجه به آسیبهای اعتیاد به فضای مجازی در بین دانشآموزان و کم شدن گفتگو و فضای صمیمی بین والدین و نوجوانان، ارتقاء جذابیتهای کلامی را یکی از راهکارهای موثر در این زمینه عنوان کرد تا والدین از این طریق بتوانند حس مثبتی را در دل فرزندان خود برای هم صحبتی و گذراندن اوقاتشان با والدین ایجاد کنند.
◽️مرتضی کاشانینژاد با آشنا کردن والدین با اجرای عملی داستان گویی خلاق و شوخ طبعانه گفت: یکی از راههای افزایش جذابیت کلامی والدین این است که از طریق مطالعه، دایره واژگانی خود را ارتقا دهند و داستانهای کوتاه و جذاب، تمثیلات و سخنان شوخ طبعانه و مطالبی که از لحاظ جنس و قالب، نوجوانان بیشتر دوست دارند را مطالعه و جمع آوری و در صحبتهایشان استفاده کنند.
◽️همچنین کارشناس ارشد مشاوره اسلامی در جمع والدین دانشآموزان مدرسهی ابتدایی شهید ارشدی خزاق با تعریف اعتماد به نفس، شناخت و کشف استعدادها را مورد تاکید قرار داد و تکیه کردن به تواناییها و استعدادها را برای رسیدن به موفقیت موثر دانست.
◽️محمد ملاحسنی با ارائهی تکنیکهای اعتماد به نفس گفت: اگر میخواهید فرزند شما اعتماد به نفس پیدا کند، او را تشویق کنید در کلاس سوال بپرسد، این سوال پرسیدن باعث میشود یک بیان جرأتمندانه در وی ایجاد شود و حرف زدن در جمع برایش راحتتر باشد و فراگیری اطلاعات و بیان علمی یا اخلاقی و مطرح کردن آن در خانواده، سپس جمع فامیل و کلاس را در این زمینه موثر دانست.
◽️وی داشتن تصویر منفی از خود، عدم برقراری ارتباط با دوستان و دیگر افراد، احساس تنهایی و گوشه گیری را از نشانههای کمبود اعتماد به نفس عنوان کرد و داشتن رفتار محترمانه با نوجوانان، تحسین، تشویق عامل نه خود عمل، تنبیه عمل نه خود عامل، قاعدهی انتقاد و پرهیز از مقایسه فرزندان خود با دیگران را از راهکارهای ارتقا اعتماد به نفس برشمرد.
@kashanfarhangi
@farhangsaraalmahdi