#فریادنهاوند
🔴تعطیلی تمامی مسابقات ، همایش ها و جشنواره ها ورزشی شهرستان نهاوند
🔹سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند از تعطیلی تمامی مسابقات، همایش ها و جشنواره های ورزشی بدلیل پیک ششم کرونا و وضعیت نارنجی شهرستان نهاوند خبر داد.
🔹سلیمان جوانمردی سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان نهاوند گفت: علی رغم برنامه ریزیهای گسترده جهت برگزاری با شکوه مسابقات ،همايش ها و جشنواره های فرهنگی ورزشی بمناسبت ایام الله دهه مبارک فجر توسط اداره ورزش وجوانان؛ اما بدلیل ورود به پیک ششم کرونا و وضعیت نارنجی شهرستان نهاوند وجهت حفظ سلامتی همشهریان و ورزشکاران و جوانان تمامی برنامه تعطیل و کنسل می شوند .
🔹جوانمردی هدف اصلی ورزش را سلامتی جامعه دانست و اظهارداشت: اجازه نمیدهیم با برگزاری مسابقات ورزشی و... سلامت آحاد مردم به خطر بیفتد و تا اطلاع ثانوی تمامی مسابقات و ... تعطیل می باشد و تمرینات و فعالیتهای اماکن ورزشی نیز با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی بایستی صورت پذیرد.
🔹سرپرست اداره ورزش و جوانان افزود :هر گونه اعزام به مسابقات، میزبانی مسابقات ورزشی تیم های منتخب شهرستان می بایست با هماهنگی این اداره و کسب مجوز از ستاد کرونا شهرستان صورت پذیرد.
🔹جوانمردی در پایان بیان کرد: هر گونه تصمیم جدید در خصوص فعالیتهای ورزشی بر اساس مصوبات ستاد کرونا اخذ خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷با ما همراه باشید درپایگاه خبری فریاد نهاوند:
📣📣📣📣📣📣📣📣
💠 تلگرام :
@faryadenahavand
💠 سروش:
http://sapp.ir/faryadenahavand