تمدن های باستانی چه خدایی را می پرستیدند ❓👹🔻
قسمت (چهارم) 4️⃣
🔻 در اعراب حجاز دو ستاره در آسمان است که به نام شعری نامیده میشوند:
🔷 یکی در سمت جنوب ظاهر میشود و به همین دلیل آن را شعرای یمانی می نامند و دیگری شعرای شامی نام دارد که در جهت شمال قرار گرفته است ولی شباهنگ معروف همان شعرای یمانی است.
🔶 حالا نظرتان را به آیه ای از قرآن کریم جلب میکنم که نام این ستاره در آن آمده و عجیب اینکه اشاره به مسائل توحیدی دارد:وَ أَنَّهُ هُوَ رَبِّ الشعرى (نجم/49) و او پروردگار "ستاره شعری" است .
🔷 آنطور که آمده، گروهی از مشرکان عرب همانند دیگر تمدن های بشری این ستاره را می پرستیدند و اعتقاد داشتند مبدأ موجوداتی در روی زمین است! خداوند می فرماید: این ستاره خودش مخلوق است و خدا دارد شما باید به جای پرستش این ستاره؛ آفریدگار آن را بپرستید.
🔶 حضرت علی (ع) در پاسخ به سوال اصبغ ابن نباته درباره دجال می فرمایند عینه الیمنی ممسوحة والأخرى في جبهته تضىء كأنها كوكب الصبح چشم راست ندارد و چشم دیگر در پیشانی اوست و مانند ستاره صبح می درخشد.
🔷 روایتی که مولا امیرالمومنین على عليه السلام فرموده اند میتواند اشاره به این ستاره داشته باشد و احتمالا همین هم هست و نکته عجیبی است که حضرت به آن اشاره کرده و تک چشم دجال را به این ستاره مرموز مثال زده است و امروزه هم در ایلومناتی و فراماسونری تک چشمی نور دهنده بسیار حائز اهمیت است.
🔶 همانطور که گفته شد خدای خورشید در تمدنهای زیادی پرستیده میشد که مهمترین اسم آن بعل و رع و اوزیریس و حوروس است. در ادامه بیشتر به آن میپردازیم.
🔷 ببینید خدای رع یا راع از نظر مصریان خالق تمام هستی بود و از آن دو خدا بوجود آمد به نام شو و تفنوت (خدای هوا و رطوبت) از آنها دو خدا به دنیا می ایند به نام خدای نوت یا نات و خدای گب که خدای آسمان و زمین بودند و با هم ازدواج میکنند از اینها چهار بچه به دنیا میاد :
🔶 ایزیس و اوزیریس و ست و نفتیس اینها هم همانند مادرشان با خواهر و برادرشون ازدواج میکنند. ایزیس با اوزیریس و ست با نفتیس .
🔷 ست به دلایلی از قبیل حسادت و کینه و نفرت از برادرش اوزیریس؛ او را در کنار رود نیل ۱۳ تکه میکند و ایزیس تکه های بدن همسرش را به هم میچسباند و اسیریس زنده میشود اما آلت تناسلی برادرش را نمیابد.
🔶 ازیریس هم بعدها بدون آلت تناسلی صاحب فرزندی به نام حوروس میشود خدای محبوب مصریان.
🔷 حوروس بعدها با جنگ بر علیه عمویش یا داییش ست یک چشمش کور میشود و این تک چشمی که شما میان علائم و نمادها و کتیبه های مصری مشاهده میکنید ؛ چشم هوروس است که البته از آن به عنوان چشم رع هم یاد میشود.
🔶 به هر حال چه رع و چه حوروس هر دو خدای خورشید هستند حوروس را به صورت انسان با سر شاهین ترسیم میکردند و جالب اینجاست که اجانین به صورت نیمه انسان و نیمه حیوان بسیار زیاد متمثل میشدند و با وجود اینکه حوروس بدون پدر به دنیا آمده معنی حلول کردن شيطان در رحم آیزیس را دارد.
🔷 وقتی خداوند حضرت عيسى عليه السلام را بدون پدر در رحم حضرت مریم سلام الله عليها آفرید و این معجزه باعث شد یهودیان بت پرستی که از مصر باستان تفکر آنها را تقلید کرده بودند؛ شروع به مخالفت کنند .
🔶 در نتیجه پس از عروج حضرت عیسی (ع) به شدت دین مسیحیت را تحریف کنند چون خداوند اسطوره شیطانی آنها را با معجزه سرنگون کرد این یهودیان بت پرست شروع به تحریف مسیحیت کردند .
🔷 این تحریفات به حدی است که به جای حضرت مریم و حضرت عيسى عليه السلام ؛ آیزیس و حوروس را مدنظر قرار دادند و تندیس های برهنه و عموم مجسمه هایی که نمادی از حضرت مریم و کودکش حضرت عیسی میباشد در اصل آیزیس و حوروس هستند.
♦️ همچنین پژوهش در منابع مسیحی نشان دهنده این است که حضرت عیسی (ع) در دی ماه به دنیا نیامده بلکه تحریف گران زادروز خورشید را زادروز ایشان کردند در این مورد خودتان تحقیق کنید اما اندکی عرض میکنم.
.
به کانال فرقه های عجیب و جهان ماوراء بپیوندید
🔻🔻
http://eitaa.com/joinchat/3478585344Cfddd4eceb2
ادامه دارد....🔻🔻