🔺️نقش قالیباف و رائفی پور در تحولات غرب آسیا..!
🔹معمولا تحلیل های مرتبط با سیاست خارجه مینویسم، و خیلی مشتاقم امورات داخلی را نیز از این زاویه ببینیم؛ البته این فقط به تمایل من ارتباطی ندارد، بلکه یک واقعیت است و فکر میکنم نیاز است همه دلسوزان، در کنار دغدغه های سیاسی حزبی و جناحی خودشان، نیم نگاهی هم به این مقوله داشته باشند.
🔹قبلا برای انتخابات ریاست جمهوری نوشته بودم ما فقط برای ایران رئیس جمهور انتخاب نمیکنیم؛ شخصی را که بر کرسی ریاست جمهوری مینشانیم، اِسما رئیس جمهور ایران است، اما بخش عمده ای از سرنوشت غرب آسیا نیز در دستان اوست!
🔹این سرنوشت را اگر قرار باشد حسن روحانی رقم بزند یک جور، و اگر قرار باشد سید ابراهیم رئیسی رقم بزند جور دیگر خواهد بود. بخش دیگری از این سرنوشت هم البته با سیاست های مجلس و نوع همراهی اش با دیپلماسی و میدان رقم میخورد. و چه کشید سردار شهیدمان در آن روزگاری که نه دولت رغبتی به حمایت از میدان داشت، نه مجلسمان مجلسی بود که بتواند فارغ از غربزدگی ها، اندکی هم به منافع کشورمان بیاندیشد!
🔹صد البته که شهید قدس کوتاه نیامد، کج دار و مریز کار را پیش برد، و هیچ وقت نخواست حاکمیت را متفرق، و عامل سو استفاده دشمن ببیند. لذا راه وحدت در پیش گرفت و تمام تلاشش این بود تا حتی از حسن روحانی و ظریفِ غرق شده در غرب نیز متحدی برای جبهه مقاومت بسازد و حداقلش بگوید کشور ما متحد و یکپارچه است.
🔹حالا بگذریم که به همین حاج قاسم هم حمله کردند و او را به ساده لوحی متهم ساختند. بارها این مثال را زده ام که جمهوری اسلامی در دوران سیاه دولت بنفش به مثابه طیاره ای بود که از دو موتور [میدان و دیپلماسی] یکی اش سوخته بود، و خلبان باتجربه و حکیم توانست صرفا با کمک موتور میدان آن را به سلامت بر زمین بنشاند.
🔹امروز هر دو موتور تعمیر شده اند. دولت و مجلس در کلیات با هم هماهنگی فوق العاده ای دارند؛ در تحولات غرب آسیا بخشی از ساختار دیپلماسی تعریف میشوند و میدان را به خوبی پشتیبانی میکنند. اصلا یکی از دلایلی که مقاومت به خاطر آن به قلب دشمن زد، دلگرمی از همین هماهنگی و اتحاد بی نظیر بود. آنها این تصور را دارند که جمهوری اسلامی حداقل ۸ سال با همین اقتدار محور مقاومت را پشتیبانی میکند.
🔹در این مدت اتفاقات بی نظیری افتاد؛ هم روابط چشمگیری با ابرقدرتهای مخالف آمریکا شکل گرفت، هم در سازمان های مهمی عضو شدیم، و هم کشورک های حاشیه خلیج فارس حساب کار دستشان آمد؛ حالا بماند سوریه بعنوان یک متحد جدی ایران در حال بازیابی و تثبیت حاکمیت است و یمن نیز بعنوان قدرتی منطقه ای درحال ظهور است.
🔹دیگر شاهد انفعال نیستیم؛ ترسی از دکمه ای که ممکن است با فشار آن تمام سیستم دفاعی مان نابود شود نداریم. کشتی هایمان از جیبوتی بر که نمیگردند هیچ، ناومان هم در دریای سرخ با سیستمهای خود رزمندگان یمنی را پشتیبانی میکند و کشتی هایی که [البته دشمن میگوید] گاه و بیگاه سلاح به بنادر یمن میرسانند!
🔹همه آنچه این روزها درباره انتخابات نوشتم را از این زاویه دیده بودم؛ من از برهم خوردن این ترکیب میترسم. با رقابت سالم مشکلی ندارم؛ اما آنچه جنگ و جدل و سیاه نمایی و اتهام و تخریب باشد سبب تفرفه میشود و این تفرقه راه غربگرایان را باز میکند!
🔹رقابت کنید؛ از نامزدهای خودتان بگویید؛ برنامه بدهید؛ تبلیغ این نیست که تمام کانالها و اکانت هایت علیه یکی دیگر باشد. این کار حداقل از آنهایی که مدعی تقوا هستند بعید است. طرف ۹۰ درصد محتوایش علیه یک نفر است، حال آنکه آن یک نفر در اکانتش فقط از برنامه هایش و دستاوردهایش گفته.
🔹من به طرفداران و همراهان رائفی پور و رسایی و قالیباف کاری ندارم؛ سخنم درباره خود آنها است. شما اگر خودتان را همتراز قالیباف میدانید خب از شما هم انتظار میرود با هوادارانتان حداقل در ظاهر متفاوت باشید. اگر رقیبید و قصد رقابت سالم دارید از خودتان و برنامه هایتان بگویید.
🔹به من میگویند از قالیباف انتقاد نمیکنی! خب چرا انتقاد کنم وقتی او شخصا مقتضیات رقابت سالم را رعایت میکند؟ در ایام انتخابات به چه کسی توهین کرد؟ در اکانتش چه کسی را کوبیده؟ اگر انجام داده بگویید تا علیهش بنویسم و بگویم آقای قالیباف وحدت شکنی نکن!
🔹از نگاه من که مسائل داخلی را با تاثیرات منطقه ای میبینم، مجلس فعلی جدا از دستاوردهای داخلی که کم هم نیستند[البته نواقص هم کم ندارد] به شدت در تقویت محور سرنوشت ساز مقاومت با سیاستهای نظام اسلامی و پشتیبانی از میدان هماهنگ بوده است. و در پایان هم اعلام میکنم روز انتخابات بنده در حوزه انتخابیه تهران رای نخواهم داد؛ پس طبیعی است که رای من قالیباف نخواهد بود. اما خواستم دوستان دغدغه مند و حتی آنهایی که در این ایام حرف های تندی به بنده زدند بدانند من از نتیجه تفرقه و بر هم خوردن این ترکیب قوی منطقه ای میترسم.#عبدالرحیم_انصاری@gahaka