محمد حسن قدیری ابیانه, [۱۶.۰۳.۲۱ ۱۵:۱۳]
دشمن دست از دشمنی برنخواهد داشت اما اگر ببیند مشارکت عمومی قوی هست، احساس میکند توطئههایش نمیتواند موفق شود. من در برهه کنونی نهایت هدف دشمن را سرنگونی نظام اسلامی نمیدانم چون هدف غاییاش تجزیه ایران و محروم کردن مردم ایران از منابع ثروتشان است. به همین خاطر است که افرادی مثل اردشیر زاهدی که سفیر ایران در واشنگتن در دوران پهلوی بود، دست از مخالفت با نظام جمهوی اسلامی برداشته و علتش این است که به این نتیجه رسیده که اگر جمهوی اسلامی نباشد، ایران تجزیه می شود و چون نمیخواهد ایران تجزیه شود، میگوید با جمهوری اسلامی دشمنی نداریم.
وقتی پشتیبانی مردم را ببینند، از این بٌعد ناامیدتر میشوند. آنها مطمئن هستند که از نظر نظامی نمیتوانند به هدفشان برسند چون قدرت نظامی ما بالاست و اینجاست که میخواهند افکار عمومی را بر ضد نظام جمهوری اسلامی تهییج و نظام را از درون تهدید کنند و شبکههای ماهوارهای و گروههای ضد انقلاب هم با همین هدف شکل گرفتهاند. به همین دلیل مشارکت عمومی می تواند آنها را ناامید کند و اگر روزی دشمن به قدرت ایران از ابعاد مختلف پی برد و مطمئن شد که حتی این توطئهها هم نمیتواند روی ایران اثر منفی بگذارد بلکه ایران میتواند هر تهدیدی را به فرصتی برای پیشرفت تبدیل کند، آن وقت دلیلی برای ادامه این تحریمها و فشارها نخواهد دید. سیاست غرب این است که یک سوزن به خودش و یک جوالدوز به ما بزند و اگر ببیند این جوالدوز بر ما اثر ندارد، دلیلی ندارد که آن سوزن را هم به خود بزند.
ما بالاترین تهدیدها و تحریم ها را در زمینه موشکی داشتیم و بیشترین پیشرفتها را هم در این زمینه تجربه کردهایم.
✅ *آمریکا بدنبال روی کار آمدن افراد تسلیمپذیر در ایران است*
آمریکاییها دنبال این هستند تا افراد تسلیمپذیر روی کار بیاید تا خواستههایشان را به ما تحمیل کنند. خواستههایشان را هم الان بیان نمیکنند بلکه قدم به قدم روشن می کنند. مثلا یکی از مقامات غربی گفته بود دلیل عدم موفقیت ما در ضربه زدن به ایران این است که رهبر انقلاب نقشه راه ما را میشناسد. یعنی دست آنها را خوانده است. آنها کسانی را می خواهند که یا عاملشان باشند یا مرعوب غرب باشند و راحت گول بخورند.
در اول انقلاب مناظره ای داشتم و در ابتدای آن گفتم «به نام خدای قویتر از ناوهای آمریکا» و امروز میگویم «به نام خدای قویتر از کدخدا». یکی از ویژگیهای یک رئیس جمهور مطلوب این است که خدا را قویتر از کدخدا بداند نه بالعکس.
👈متن کامل میزگرد در:
farsnews.ir/news/13991223001023
محمد حسن قدیری ابیانه, [۱۶.۰۳.۲۱ ۱۵:۱۳]
وضعیت از نظر افکار عمومی نسبت به اینها بهبود نیافته که بدتر هم شده است و یکی از ارزیابیهای اینها این است که ممکن است مردم با صندوق آرا قهر کنند و علتش هم مختلف است که یکی نارضایتی از عملکرد دولت و پشیمانی از رایی هست که داده اند. همین مسئله ممکن است موجب شود که ناامیدانه شرکت نکنند ولی ما به عنوان نیروهای انقلاب معتقدیم که انتخابات دو اثر مهم دارد که یکی این هست که هرچه مشارکت بیشتر باشد پیام بینالمللیاش بهتر است و دشمن را از فکر توطئهها ناامید میکند. من این را یک بال از این انتخابات میدانم و بال دوم انتخابات این هست که نیروی مناسب و خدومی انتخاب شود تا کشور را با توجه به مسئولیتهای رئیس جمهور خوب اداره کند و مرعوب و مجذوب غرب نباشد و ملت خودمان را باور کند و صورت مسئله و مشکلات و راه حلها را بشناسد.
✅ *باید ناامیدی ایجاد شده در دولت روحانی خنثی شود*
اینجا لازم است که ناامیدی که از دست جناح اصلاح طلب و آقای روحانی ایجاد شده خنثی شود. گزینههایی هستند که میتوانند روی این قضیه به عنوان نامزد ریاست جمهوری اثر بگذارند که یکی از این افراد آقای رئیسی هست. در دوره گذشته آقای رئیسی را خیلی تخریب کردند ولی با توجه به عملکرد یک سال و نیم ایشان در قوه قضائیه و مبارزه جدی با فساد به خصوص فسادی که توسط مقامات و آقازادهها انجام شده، امیدی برای مبارزه با فساد در مردم ایجاد شده است. ضمن اینکه اگر ایشان نامزد شود دیگر آن تبلیغات دروغین روی مردم اثر نمی گذارد. به نظرم مشارکت را هم بالا خواهد برد و بسیاری از کسانی که تحت تاثیر تبلیغات به آقای رئیسی رای ندادند، این بار حتما رای خواهند داد.
بال دوم این است که یک فرد صالح انقلابی انتخاب شود و اگر همزمان مشارکت بالا باشد امکان پرواز پیش میآید. اگر مشارکت بالا باشد ولی فردی مثل آقای روحانی انتخاب شود فایده مشارکت حداکثری را خنثی میکند. اگر هم مشارکت بالا باشد و هم فرد مناسبی انتخاب شود زمینه اصلاح امور فراهم می شود چون اصلاح امور علاوه بر مدیریت انقلابی عوامل دیگری هم نیاز دارد.